Rankat Ankat antoi potkut Petri Turuselle – porvoolaislähtöinen Juha Kankaanpää jatkaa Ankkojen valmennustiimissä

Juha Kankaanpää jatkaa SSRA:n valmentajana. Timo Pasanen

Porvoon Salibandyseura nousi salibandy naisten F-liigan välieräsarjassa 2–1-johtoon ja on voiton päässä loppuotteluista. PSS voitti vieraissa oululaisen SSRA:n 6–1.

Naisten liigan välieräjoukkue SS Rankat Ankat antoi potkut päävalmentaja Petri Turuselle ennen kolmatta peliä.

Turunen vapautettiin valmennusvastuusta, vaikka Rankat Ankat pelaa historiansa parasta kautta. Keskiviikkona Turunen ei enää ollut vaihtopenkin päässä, kun PSS haki Oulusta 6–1-murskavoiton ja otti välieräsarjassa niskaotteen voitoin 2–1.

Rankkojen Ankkojen kausi on katkolla lauantaina hyvävireisen PSS:n kotiluolassa Porvoossa.

Oululaisryhmän vastuuvalmentajana toimii jatkossa valmennusryhmässä jo aiemmin mukana ollut Karo Kuussaari.

Porvoolaislähtöinen ex-PSS valmentaja Juha Kankaanpää on ollut myös Ankkojen penkin takana ja jatkaa siinä hommassa.

– Jatkan valmennustiimissä ihan kuin ennenkin. Tulemme Porvooseen hakemaan voittoa ja finaalipaikkaa tavoitellaan. Joukkue harjoittelee hyvin ennen lauantain peliä ja on sitten valmis kohtaamaan porvoolaiset. Meillä on ollut maalinteko vaikeaa ja PSS puolustaa hyvin, mutta on aivan lyötävissä. Ankat on edelleen vahva ryhmä ja nyt vain taidot on saatava esille. Onhan se erikoista tulla vanhaan kotihalliin, paljon on muistoja sieltä, Kankaanpää sanoo.

Oululaisseura julkaisi potkuista tiedotteen.

– Ajankohta päätökselle ei missään nimessä ollut optimaalinen, mutta ratkaisu oli pakko tehdä, jotta joukkueelle voidaan taata työrauha kauden ratkaisuvaiheisiin. Joukkueen ja päävalmentajan näkemyserot pelillisistä ja valmennuksellisista asioista olivat ajautuneet siihen pisteeseen, ettei yhteistoiminnan jatkamiselle löytynyt enää edellytyksiä, seuran manageri Jani Laukko tiedotti.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut