Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vertainen laukoi Ilveksen voittomaalin ensimmäisellä kosketuksella palloon

HJK:ssa kolmella edellisellä kaudella yhteensä kahdeksan maalia tehnyt Eetu Vertainen teki lauantaina ensimmäisen maalinsa Ilveksen paidassa, kun joukkue kaatoi Tampereen Ratinassa KuPSin 3–2 miesten jalkapalloliigassa.

Vertainen ehti olla kentällä korkeintaan puoli minuuttia tultuaan vaihdosta, kun hän teki 3–1-voittomaalin tarkalla vedolla taka-alanurkkaan.

– En muista historiaa, mutta oli varmasti nopein maalini ottelun alusta tai vaihdosta tullessa. Se oli ensimmäinen kosketus palloon. Näin että on tilaa ja lauoin, Vertainen sanoi.

Toppari Tatu Miettunen teki kauden toisen maalinsa toisen jakson alussa ja hän vei Ilveksen 2–1-johtoon. Vertaisen maalin jälkeen Ilves puolusti tiukasti ja näin KuPS koki kauden toisen liigatappionsa.

– Kun päästää kolme omiin, niin se on aivan liikaa. Puolustuspeli on viime peleissä ollut vahvuutemme, nyt tuli kauden heikoin esitys selvästi, tiivisti KuPS-valmentaja Simo Valakari.

Nykyisin 16 800 katsojaa vetävälle stadionille sai ottaa 50 katsojaa.

– Paljon tuttuja olisi varmasti tullut, jos olisivat päässeet, kotikaupunkiinsa palannut KuPSin toppari Diogo Tomas harmitteli.