Porvoolaisnyrkkeilijän Robert Heleniuksen seuraava ammattilais- ja suurottelu on varmistumassa

Robert “The Nordic Nightmare” Helenius on omasta mielestä elämänsä kunnossa. Sami Lommi

Uusimaa

Ilta-Sanomat uutisoi, että porvoolaisnyrkkeilijä, 37-vuotias Robert ”The Nordic Nightmare” Heleniuksen seuraava ottelu olisi uusintaottelu puolalaista Adam Kownackia vastaan tulevana kesänä. Helenius olisi Ilta-Sanomien ja Boxingscene-sivuston mukaan palaamassa ammattilaiskehään Yhdysvaltojen Las Vegasissa 24. heinäkuuta. Porvoolaisnyrkkeilijä kohtaisi Boxingscene-sivuston mukaan kertaalleen tyrmäämänsä Adam Kownackin.

Helenius tyrmäsi Kownackin kaksikon edellisessä kohtaamisessa maaliskuussa 2020 ottelun neljännessä erässä. Tulevasta uusintaottelusta on puhuttu nyrkkeilypiireissä jo viimeisen vuoden verran, mutta ottelun promoottori, Premier Boxing Champions ei ole vahvistanut vielä tulevaa ottelua virallisesti. Helenius ja Kownacki eivät ole myöskään hiiskuneet tulevasta ottelusta, eikä se olisi edes mahdollista, koska promoottori kertoo aina tulevasta ottelusta ensimmäisenä sopimuksen mukaan. Kaksikon uusintaottelusta on huhuttu jo kuukausikaupalla, mutta koronapandemia ja sopimuserimielisyydet ovat siirtäneet odotettua kohtaamista jo useaan otteeseen.

Robert “The Nordic Nightmare” Helenius on omasta mielestä elämänsä kunnossa. Sami Lommi

Vaikka tilanne on Heleniukselle hankala, eikä mies ole päässyt kehään nyt kohta vuoteen, huokuu porvoolaisnyrkkeilijä itseluottamusta, ja on omasta mielestään paremmassa kunnossa, kuin koskaan aiemmin uransa aikana. Boxingscene-sivusto kertoo, että Helenius ja Kownacki iskevät yhteen samassa nyrkkeilyillassa, jossa Tyson Fury ja Deontay Wilder kohtaavat kolmannen kerran. Raskaansarjan megatähtien ottelua pidetään yhtenä nyrkkeilyvuoden isoimmista tapahtumista.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut