MTV: Kolme helsinkiläisen jalkapallojoukkueen pelaajaa vangittiin epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista

Kolme helsinkiläisjoukkue Atlantis FC:tä edustavaa jalkapalloilijaa vangittiin keskiviikkona epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista, kertoi MTV:n urheilu perjantaina.

MTV:n mukaan jalkapallon Kakkosessa pelaavan joukkueen seurajohto on kertonut muille pelaajille tilanteesta jo aikaisemmin harjoitusten yhteydessä. Atlantiksen joukkueenjohtajana toimiva Henrik Harvo ei kommentoinut arkaluonteista tilannetta MTV:lle tässä vaiheessa tarkemmin.

– Kolme pelaajistamme on hyllytetty joukkueestamme tutkinnan ajaksi, mutta tällä hetkellä en tiedä asiasta enempää. Joka tapauksessa tilanne on äärimmäisen vakava ja toivomme asioihin lisäselvyyttä, Harvo sanoi.

Poliisi vahvisti MTV:lle, että se tutkii seksuaalirikosepäilyjä, joihin liittyen on vangittu kolme ihmistä Helsingin käräjäoikeudessa.

STT:n käräjäoikeudesta saamista tiedoista ilmenee, että oikeus vangitsi keskiviikkona kolme ihmistä heinäkuussa tapahtuneista epäillyistä seksuaalirikoksista. Epäillyt ovat syntyneet 1990- ja 2000-luvuilla.

Yhtä heistä epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta. Toista epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Heidät vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä, eli näyttö on vahvempi kuin kolmannella. Kolmas vangittiin syytä epäillä -perustein törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut