SunSäbä-kiertua rantautuu elokuussa myös Porvooseen – samalla pelataan katusählyn SM-osaturnaus jossa on tarjolla paikka SM-finaaliin

Salibandy: SunSäbä on ulkona pelaamisen kiertue, jossa salibandy viedään pelattavaksi Multisport -ulkoalustalle.

SunSäbä on ulkona pelaamisen kiertue, jossa salibandy viedään pelattavaksi Multisport -ulkoalustalle. Salibandyliitto

Toni Degerlund

Porvoon Salibandyseura (PSS) järjestää kaksipäiväisen koko perheen SunSäbä urheilutapahtuman 27.–28.8. Tapahtumapaikkana toimii Porvoon Kokonhallin takana oleva vanha skeittiparkkialue. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Salibandyliiton ja salibandyn MM-kisakumppaneiden kanssa. SunSäbä-kesäkiertueen visio on palauttaa palloilu raittiiseen ulkoilmaan ja tuoda salibandy Suomen suosituimmaksi pihapeliksi. SunSäbä-kiertue toteutetaan tapahtumamuotoisesti.

Porvoon SunSäbän ensimmäisen tapahtumapäivän ohjelmassa on harraste salibandya. Ohjattua sekä vapaata temmellystä, kisailua, hyvää ruokaa, rinki säbää, slapshooter tarkkuuslaukausta, laukaisututkaan ampumista ja säbä fortuna kisailua. Tapahtuman toisena päivänä pelataan vastaavasti katusählyn SM-osaturnaus, joka huipentuu Vantaalla 4.9. pidettävään SM-finaaliin.

– Katusählyturnaukseen voi ilmoittautua kuka vaan vauvasta vaariin. Se on myös loistava tilaisuus firmoille hoitaa TYHY-päivä pois alta, PSS:n toiminnanjohtaja Laura Kirjokivi toteaa.

– SunSäbä -tapahtuma on pääosin suunnattu lapsille ja nuorille, jotka joko pelaavat jo salibandya, tai eivät ole vielä löytäneet omaa lajia ja voisivat innostua salibandysta.

– Lauantaina pidettävän katusählyturnauksen tarkoituksena on puolestaan tarjota, niin lapsille kuin aikuisille, mahdollisuus pelata rennossa ilmapiirissä.

– Turnauksessa on myös Firmasarja ja Sekasarja, joten mahdollisuuksia on monenlaiselle kokoonpanolle, kuten perheille, työporukoille ja kaveriporukoille.

Tämä on loistava konsepti ja tarjoaa meille hyvän mahdollisuuden tuoda Salibandya kaikkien kokeiltavaksi.

Laura Kirjokivi

– Tapahtumassa on myös muun muassa erilaisia pisteitä, kuten Säbä Fortuna ja Rinki Säbä, joissa voi kisata, vaikka kaverin kanssa tai itsekseen.

SunSäbä on ulkona pelaamisen kiertue, jossa salibandy viedään pelattavaksi Multisport -ulkoalustalle. Salibandyliitto

PSS:n ei tarvinnut kauaa miettiä lähteekö se mukaan kiertueeseen, kun mahdollisuutta tarjottiin.

– Meidän oli helppo lähteä seurana mukaan kiertueeseen, koska tämä on loistava konsepti ja tarjoaa meille hyvän mahdollisuuden tuoda Salibandya kaikkien kokeiltavaksi.

– Odotammekin, että tapahtumassa on kävijöitä kumpanakin päivänä paljon, sillä tapahtuma on todella hauska ja siihen on käytetty paljon aikaa sekä resursseja, niin liiton kuin seurammekin puolesta.

SunSäbä ei aja vain salibandyn etua, vaan sama alusta sopii lähes lajiin kuin lajiin.

Tiina Koivisto

– Turnauspäiväksi olisi myös kiva saada kunnon pöhinä päälle, ja olisi hienoa nähdä myös ulkopaikkakuntalaisia ottelemassa, niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin.

– Tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen traditio! PSS toivottaa kaikki mukaan turvalliseen ja hauskaan, koko perheen

tapahtumaan.

SunSäbä-tapahtuma oli viimeksi lauantaina 24.7. Helsinki Rautatientorilla. Jarmo Koskela

SunSäbä on lähiliikunnan olosuhdetyötä, joka haluaa rohkaista ja innostaa kaikkia Suomen kuntia rakentamaan lisää lähiliikuntapaikkoja ja saada kaikenikäisiä liikuttamaan.

– Lähiliikuntapaikaksi soveltuu erinomaisesti helposti koottava, huollettava ja siirrettävä Multisport-alusta, Suomen Salibandyliiton seuratoimintapäällikkö ja SunSäbä-kiertueen vastaava Tiina Koivisto kertoo.

– SunSäbä ei aja vain salibandyn etua, vaan sama alusta sopii lähes lajiin kuin lajiin.

– SunSäbä-tapahtumat järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa, jonka myötä myös tapahtumasisällöt ovat aina paikkakuntakohtaiset ja seuran tarpeisiin vastaavat.

SunSäbä on osa virallista salibandyn MM-kotikisamatkaa. MM-kisahuuma näkyy muun muassa tapahtumien ilmeessä ja oheispistesisällössä, sillä kisakumppanit ovat tuoneet erilaisia salibandyaiheisia aktiviteettejä tapahtumiin. SunSäbä-tapahtuma-alueella pääseekin siis testaamaan muun muassa tarkkuuslaukaisua ja laukaisututkaa sekä kisailemaan erilaisissa kisoissa. Katusählyturnaukseen voi ilmoittautua osoitteesta https://katusahlyporvoo2021.torneopal.fi/. Lisää SunSäbästä sekä kiertueaikataulu löytyy vastaavasti osoitteesta https://salibandy.fi/fi/harrastaminen/ulkona-pelaaminen/sunsaba/. Tapahtuman tiedot löytyvät myös Facebookista. Porvoon Salibandyseuran kotisivut ovat vastaavasti osoitteessa: www.porvoonsalibandyseura.net.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut