Kiteellä kuohuu: Superpesispelaaja pois tämän ja ensi kauden joukkueesta

Ikonen on pelannut Kiteellä vuodesta 2018 lähtien. / LEHTIKUVA

STT

Miesten Superpesiksen alempaan keskikastiin lukeutuva Kiteen Pallo on vapauttanut Valentin Ikosen joukkueen vahvuudesta. Ikonen, 25, ei ole loppukauden aikana joukkueen mukana eikä jatka joukkueessa ensi kaudellakaan.

– Kiteen Pallossa katsotaan, että Ikosen vapauttaminen joukkueen vahvuudesta vapauttaa joukkueeseen uutta energiaa. Tämä on seura- ja valmennusjohdon yhteinen päätös, ja asiasta ei tiedoteta enempää, seuran verkkosivuilla kirjoitettiin .

Ikonen aloitti Superpesiksessä vuonna 2012 Hyvinkään Tahkossa ja on edustanut pääsarjatasolla myös Kouvolan Pallonlyöjiä ja Imatran Pallo-Veikkoja. Kiteelle hän siirtyi kaudeksi 2018.

– Kiteen Pallo haluaa kiittää Valentinia yhteisistä vuosista sekä toivottaa onnea ja menestystä tulevaan, seura kirjoitti.

Kitee on sarjassa 11:ntenä, kun runkosarja lähestyy loppua. Pudotuspeleihin on matkaa keskiarvolla mitattuna 0,17 pistettä.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut