Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SJK murskasi Hakan – kovavireisen joukkueen päävalmentaja Honkavaara kommentoi ensi kauden tilannettaan

Kotijoukkue SJK kaatoi perjantaina miesten jalkapalloliigassa Hakan maalein 4–0 (1–0) ja nousi sarjassa kolmanneksi. SJK on voittanut kahdeksasta viime ottelustaan kuusi ja hävinnyt vain yhden. Kotivoitto oli joukkueelle viides peräkkäinen.

Kovavireisen seinäjokelaisryhmän voitto-osuman puski Tuco, joka osui myös toisella puoliajalla. Maalipuiden väliin osuivat myös Denis Oliynyk ja Jake Jervis.

– Koko hyökkäyskolmikko onnistui maalinteossa, niin siihen voi olla tyytyväinen. Pelimme ei ollut timanttinen, mutta tulokseen voi olla erittäin tyytyväinen, kiteytti SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio harmitteli etenkin erikoistilanteissa epäonnistumista.

– Niitä olemme harjoitelleet paljon, ja sitten kun vastustaja sai ensimmäisen erikoistilanteensa, annoimme heidän tehdä maalin. Se muutti pelin kuvaa, Tainio viittasi Tucon 1–0-osumaan.

SJK:n hyvän vireen lisäksi Seinäjoella puhuttaa ensi kauden valmentajakuviot, sillä toista kauttaan Kerhon peräsimessä olevan Honkavaaran jatko ei ole vielä varmistunut. Jatkopahvista on optio, mutta se umpeutuu lähiaikoina.

– Keskustelua jatkosta ei ole vielä paljoa avattu. Haluan kuitenkin jatkaa täällä, Honkavaara painotti.