Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BTK:n järjestämään Porvoon Padelliigaan seura haluaa kannustaa kaikki mukaan – kansalliset kisat myös ohjelmassa

Porvoon Verkkopalloseura käynnistää yhteistyössä paikallisten halliyrittäjien kanssa yhteisen, virallisen Porvoon Padelliigan. BTK Padeltoiminta aloittaa virallisen kilpailukauden tänä syksynä, seuran padel-jaoston vetäjä Mikael Karmanheimo kertoo.

Porvoon Padelliigaan seura haluaa kannustaa kaikki mukaan.

– Haluamme saada eri-ikäiset ja tasoiset harrastajat mukaan, löytyy sopivaa sarjatasoa ihan aloittelijoista parempiin kilpapelaajiin. Lisäksi olemme avannet juniorisarjan, jonne etenkin toivotaan nuorten aloittelevien padelpelaajien osallistuvan. Haluamme järjestää matalankynnyksen sarjan, johon kaikki voivat osallistua Karmanheimo sanoo.

Sarjoina lisäksi myös Mixt/perhesarja ja naisten sarja, toivotaan laajaa osallistumista.

– Ilmoittautumisen voi toteuttaa rekisteröitymällä RankedIn palveluun ja sieltä Porvoon Padelliigaan, ilmoittautuminen on auki 9. syyskuuta saakka ja pelit alkavat vielä syyskuun aikana, Karmanheimo sanoo.

BTK:n järjestää kilpailun Porvoossa, joka on Suomen Padelliiton alainen virallinen kansallinen kisa. Baller Padelissa syyskuun 18-19. päivä. Ballerissa kentät käännetään, jotta nosturipalkki ei rajoita vapaata korkeutta, samalla suihkutilat rakennetaan, jolloin halli täyttää kaikki Suomen Padelliiton vaatimukset pienempiä kansallisia kisoja varten. BTK-Baller syysturnauksessa pelataan ainakin Miesten D-sarjaa, jonka kysyntä yllätti järjestäjät. Virallisiin padelpeleihin ilmoittaudutaan RankedIn palvelun kautta ja pelaajat näyttivät ilmoittautuvan turnaukseen ennen kun ehdimme markkinoida sitä. Tarkoitus oli ottaa maksimissaan 16 joukkuetta, mutta nyt tutkimme pysyttymmekö laajentamaan peliaikoja ja lisäämään osallistujamäärä. D-sarja on Suomen Padelliiton alin sarjataso, joka rinnastetaan harraste padeliin.

– Meille oli luonnollista järjestää ensimmäinen kansallinen kisa nimenomaan tällä sarjatasolla, kertoo Karmanheimo. Lisäksi hän kertoo, että kansallinen kisa on varattu jo lokakuulle 15-17.10., jolloin Tarmola Padeliin on anottu lupa pelata sekä D-sarjaa, että selvästi kilpailullisempaa C-sarjaa. Tulee olemaan mukava nähdä miten meidän paikalliset pelaajat pärjäävät ulkopaikkakuntalaisia vastaan, myös C-luokan kisoissa.

– Käytämme Suomen Padelliiton käyttämää RankedIn alustaa sarjan toteuttamiseen. Saamme näin hyvin organisoidun sarjajärjestelmän, jossa etenkin avoimessa sarjassa pelaajien tasonnousut ja laskut toteutuvat 2-3kk välein, jolloin vastustajat vaihtuvat ja sopiva sarjataso löytyy nopeasti.