KPL:ltä onnistui toinenkin ryöstö Vimpelin Saarikentällä

Pasi Peltola / STT

Vimpelin Vedon ja Kouvolan Pallonlyöjien välierätaistossa Superpesiksen finaalipaikasta on nähty vain vierasvoittoja. Kotietu vaihtoi jälleen omistajaa, kun Veto hävisi torstaina Saarikentällään KPL:lle 0–2 (2–4, 3–9). Ottelusarjaa voitoin 2–1 johtava KPL saa loppuottelupaikan katkolle lauantaiseen kotipeliinsä.

Veto johti avausjaksoa vielä sen puolivälissä, mutta vieraiden ulkopelin tiivistyessä isäntien ajatukset herpaantuivat. Koplasta onnistuivat kotiutuksessa avausjaksolla veljekset Valtteri ja Jasperi Luoma, jotka heittivät räpylä kädessä ulkovuoroissa vimpeliläisten etenijöistä yhteensä kymmenen paloa.

Toisella jaksolla Vedon tyrmänneen iskun latasi jokerikotiuttaja Ossi Meriläinen, jonka kolmospuolen lyönti painui ajolähdössä takaa läpi ja Savonjokeen. Legenda Toni Kohosen tällä erää kokoonpanon ulkopuolella pitävä Meriläinen iski viidellä lyöntivuorollaan yhteensä 1+7 juoksua (kl 9/10).

– Jakso oli kunnarin jälkeen aika hyvin hanskassamme. Olemme pysyneet kärsivällisinä uskoen juttuumme, vaikka Veto on ollut johtoasemissa. Runkosarjan päätöskolmanneksella itselläni oli heikompi jakso mailan varressa, mutta siinäkin vain piti olla luovuttamatta, Meriläinen kommentoi.

Välieräsarja jatkuu lauantaina Kouvolassa ja tarvittaessa sunnuntaina Vimpelissä. Runkosarjan voittanut Manse PP saa keskiviikkona 15. syyskuuta alkaviin SM-finaaleihin kotiedun.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut