Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itäiselle Uudellemaalle mitalisadetta taekwondon Ambassador’s Cupista – kilpailijat olivat riemuissaan kun pääsivät pitkästä aikaa taas kilpailemaan

Taekwondossa päästiin taas pitkän kilpailutauon jälkeen kilpailemaan niin ottelussa, kuin liikesarjassakin, kun Vantaan Tikkurilassa pidettiin taekwondon Ambassador’s Cup. Itä-Uusmaalaisseurat, KampSport-fighters Taekwondo, Porvoon taekwondo ja Loviisan Taekwondo Hwang pärjäsivät kilpailuissa mainiosti, ja seuran kilpailijat tulivat takaisin kotiin mitalien kera.

KampSport-fighters Taekwondosta kultaa ottelussa voittivat Jessica Starck (D2, F, -30), Alexander Blomberg (C2, M, -44) ja Niclas Ukkola (Adults Beginners, M, -80). Hopeaa sai vastaavasti Sebastian Hjort (C1, M, -49) ja pronssia Liam Ukkola (D2, M, -35). Kia Holmberg (D2, F, -30) jäi niukasti mitalien ulkopuolelle, sijoittuen sarjassaan neljänneksi. Porvoon taekwondosta kultaa otteli vastaavasti Jens Rämö (D2, M, -30). Hopeaa sai Jimi Halenius (R1, M, -80), Inka Ravaska (Juniors F, -55) ja Jenna Rämö (Cadets F, -37), sekä pronssia Julius Sinkko (C2, Kids M, -56) ja Jenna Rämö (B1, F, -44). Loviisan Taekwondo Hwangista kultaa sai Erin Rytkönen (Juniors F, -55) sekä Mariya Nefedova (Juniors F, -49). Hopeaa Loviisaan nappasivat Pipsa Rieppo (D2 F, -30) ja Peppi Rieppo (D2 F, -35). Heidän KampSport-fighters Taekwondo Juuli Mankonen otteli ensimmäistä kertaa aikuisten, Seniors Female -49 sarjassa Budokwain Ida Tammilaa vastaan, voittaen ottelun ja ottaen näin ollen kultaa. Mankonen edustaa ottelussa Taekwondourheilijat 2011 seuraa.

Liikesarjoista KampSport-fighters Taekwondosta kultaa voitti Rosa Söderström (Keltaiset, Ilvekset), hopeaa Alexander Andersson (Kadetti, miehet) ja pronssia Erica Starck (Siniset, naiset). Veera Lampinen (Juniorit, naiset) sijoittui viidenneksi. Porvoon taekwondon Max Kokkola nappasi pronssia (Keltaiset, Ilvekset). Pinja Latvajärvi oli kuudes omassa sarjassaan (Kadetit, F). Latvajärvi sai kuitenkin hopeaa parisarjassa, jossa hänellä oli parina Turun Budokwai Taekwondon Alex Karlsson.

KampSport-fighters Taekwondosta mukana oli paljon ensikertalaisia, ja seurassa oltiin riemuissaan kisamenestyksestä.

– Tunnelma kisoissa oli mitä parhain, ja oli ilo saada jälleen tavata muita taekwondoharrastajia ympäri Suomen, KampSport-fighters Taekwondo puheenjohtaja Mia Holmberg kommentoi.

Tunnelma kisoissa oli mitä parhain.

– Kisoissa oli paikalla ottelijoita myös Virosta, Venäjältä ja Georgiasta. Ja mikä hienointa, tilaisuus oli myös yleisölle avoin.

– Meiltä kisoihin osallistui tällä kertaa kymmenen kilpailijaa. Heistä viisi oli ensikertalaisia.

– Joukkueemme menestyikin erinomaisen hyvin, kun saldona oli 4 kultaa, 2 hopeaa, 2 pronssia, yksi 4. sija ja yksi 5. sija.