Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keilaseura Mistral avasi kauden Lahdesta – avaus oli alavireinen mutta voitto Mainareista oli makea juttu

Keilaseura Mistral pääsi taas tosi toimiin keilauksen miesten SM-liigassa, kun ensimmäinen osakilpailu avasi kauden Lahden keilahallissa. Aivan nappiin osakilpailu ei tosin mennyt, kun otteluvoittoja tuli vain kolme. Toisaalta voitto Varkauden Mainareista oli sitäkin maukkaampi, koska Mainarit jyräsivät käytännössä osakilpailussa muut alleen, ja hävisi ainoastaan Mistralille. Porvoolaiset ovat ensimmäisen osakilpailun jälkeen sarjataulukossa 11.

Mistralin joukkueessa urakoivat Lahdessa Jarmo Sinilaakso, Magnus Lönnroth, Patrik Lönnroth, Antti Tukiainen, Otso Kahila ja Jukka Nurminen. Mistralin puheenjohtajanakin toimiva Nurminen harmitteli voittojen karkaamista.

– Voitto Mainareista oli kyllä hieno, mutta muuten meidän pelimme ei oikein kulkenut, sillä hävisimme kaksi otteluamme puhtaasti 20–0, Numinen sanoo.

– Tasaisemmin meidän joukkueestamme suorittivat Magnus Lönnroth ja vuoden seniorikeilaajaksikin valittu Jarmo Sinilaakso.

Valmistautuminen SM-liigaan on sujunut tutuissa merkeissä, jota varjosti se, että Porvoosta ei edelleenkään löydy vielä omaa keilahallia, vaikka paikkakunnalta onkin joukkue keilailun SM-liigassa.

– Hallitilanteesta johtuen, harjoittelua on tehty milloin missäkin, Nurminen kertoo.

– Alkusyksystähän pelattiin jo keväältä siirtyneet seniorien ja yleiset SM-kilpailut.

– Senioreissa Jarmo Sinilaakso oli SM-pronssilla ja yleisessäkin saimme finaalipaikan, kun Antti Tukiainen onnistui.

– Nyt on kuitenkin kahden kuukauden mittainen tauko ennen seuraavaa, Tikkurilassa pelattavaa SM-liigakierrosta, joten ehdimme hiukan viritellä konetta.

Viime kautta varjosti myös korona, ja joukkueet olivat pienemmät kuin normaalisti. Nyt on palattu takaisin koronaa edeltäviin aikoihin, ja se tuo oman lisämausteensa Mistraliinkin.

– Kausi tulee olemaan hieman erilainen kuin viime kausi, joka pelattiin kolmella pelaajalla, Nurminen toteaa.

– Nyt on tosiaan palattu takaisin normaaliin, eli viiteen keilaajaan ja uskon sen kyllä tasoittavan eroja.

– Varsinkin joukkueissa, jotka taistelevat sijoista 6–12.

– Kärkisijoista pelaavat samat joukkueet kuin aiemminkin, eli Mainarit, TPS, Bay, TKK ja GB.

– Muista joukkueista uskon varsinkin sarjanousija All Starsin Kouvolasta, olevan korkealla tällä kaudella.

– Meidän tavoitteemme on parantaa peliämme viime kaudesta.