Juuso Johansson hyppäsi jälleen mukaan Akilles Bandyn miesten edustusjoukkueeseen

Juuso Johansson pääsi tuulettamaan muun joukkueen kanssa viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta. Arkisto/Timo Pasanen

Porvoon Akilles Bandy on tehnyt jatkosopimuksen viime kauden Suomen mestarijoukkueen 29-vuotiaan luottopelaaja Juuso Johanssonin kanssa. Johansson on harjoitellut kesän ja syksyn työ- ja perhesyiden vuoksi itsenäisesti ja palo jatkaa uraa on ollut kova. Työ- ja perheasioiden järjestelyt mahdollistavat nyt kauden kynnyksellä paluun mukaan joukkueen riveihin.

Johansson odottaa innolla kauden alkua ja on valmis muutaman jääharjoituksen jälkeen kilpailemaan peliajasta Akilleksen keskikentällä jo viikonvaihteen Ruotsin leirillä.

– Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen ja halu jatkaa uraa on kova.

– Olen harjoitellut kesän itsenäisesti ja ollut nyt joukkueen mukana muutaman harjoituksen kaukalossa.

– Odotan innolla pääsyä isolle jäälle ja tositoimiin joukkueen kanssa, Johansson jatkaa.

Akilles Bandyn päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen Johanssonin liittymisestä mukaan joukkueen vahvuuteen.

Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen ja halu jatkaa uraa on kova.

– On erittäin hienoa, että asiat järjestyivät ja parhaassa iässä oleva huippu-urheilija jatkaa uraansa.

– Joukkue on erittäin tyytyväinen, että Juuso tulee mukaan vahvuuteemme.

– Juuson fyysinen vahvuus ja peräänantamattomuus tuo joukkueemme puolustuspelaamiseen lisää leveyttä ja muutaman jääharjoituksen jälkeen odotan hänen olevan valmiina Ruotsin leirille ja kauden haasteisiin, varsinkin kun hän on harjoitellut itsenäisesti koko kesän erittäin hyvin, Hyttinen jatkaa.

Akilleksen joukkue lähtee toiselle Ruotsin leirille tulevana viikonloppuna. Leirin aikana Akilles kohtaa Allsvenskanin kärkijoukkueisiin kuuluvan Nässjö IF:n perjantaina. Lisäksi lauantaina vastassa on Elitserienin IFK Motala ja sunnuntaina myös Elitserienin Örebro SK. Leiri on viime kauden Suomen mestareille todellinen tasonmittaus, sillä vastustajat ovat erittäin laadukkaita.

– On mukava kohdata ja mitata tasoamme Ruotsin Elitserienin keskikastin joukkueiden kanssa.

– Tosin ajankohta antaa niille tasoitusta olosuhteiden osalta, sillä ne ovat päässeet harjoittelemaan säännöllisesti isolla jäällä jo elokuusta alkaen.

– Odotan mielenkiinnolla otteluita ja uskon, että nykyinen ryhmämme olisi kilpailukykyinen myös naapurin korkeimmassa sarjassa.

– Pelaamme kolme kovaa peliä kolmessa päivässä, ja tämä on tärkeä leiri meille valmistautuessamme kohti Suomen Cupia ja alkavaa Bandy-liigaa, Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen kommentoi tulevan leirin tavoitteista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut