Suomen golfhuiput saavat kotikisan myös ensi vuodelle – naisten Euroopan-kiertueen kilpailu järjestetään syyskuussa Ahvenanmaalla

Turussa heinäkuussa järjestetty kilpailu oli Matilda Castrenin juhlaa. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Suomi palasi golfin naisten Euroopan-kiertueen (LET) turnausmaaksi kymmenen vuoden tauon jälkeen viime heinäkuussa Turun Ruissalossa, ja jatkoa seuraa myös ensi vuonna. Golfliitto tiedotti keskiviikkona, että Euroopan-kiertueen Suomen-kilpailu järjestetään 1.–3. syyskuuta 2022 Ahvenanmaan Sundissa.

Kisan palkintopotti on 225 000 euroa.

– Tämä vuosi oli yksinkertaisesti upea ja unelmien täyttymys monin tavoin. Kiinnostus kilpagolfiin ja LET-kisaa kohtaan ovat korkealla, ja Golfliitolla on vahva visio ja halu mahdollistaa kansainvälinen tapahtuma tulevaisuudessakin. Haluamme olla edelläkävijä naisten huippu-urheilun edistämisessä, Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen sanoi tiedotteessa.

Turussa järjestetty kilpailu oli suomalaispelaajien juhlaa, sillä vei kisan voiton ja Ursula Wikström jakoi toisen sijan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut