Fifa jakoi yli 50 maalle kurinpitorangaistuksia – Unkari, Meksiko, Albania ja Panama pelaavat ilman katsojia

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on jakanut yli 50 maalle rangaistuksia syyskuun ja lokakuun MM-karsintaotteluista. Rangaistuksista monet liittyvät esineiden heittelyyn kentälle, pyrotekniikan käyttöön katsomoissa tai muihin tarkemmin määrittelemättömiin järjestys- ja turvallisuusrikkomuksiin. Suomi ei ole rangaistusten saajien joukossa.

Yhden tuntuvimmista rangaistuksista sai Unkarin jalkapalloliitto, joka joutuu muun muassa pelaamaan kaksi kotiotteluaan ilman katsojia. Toisen ottelun kohdalla pätee kahden vuoden koeaika. Lisäksi Unkarin liitto joutuu maksamaan yhteensä 266 000 euron sakot. Rangaistukset tulivat muun muassa fanien rasistisesta käytöksestä Englanti-ottelussa ja järjestyshäiriöistä.

Albania ja Panama joutuvat pelaamaan yhden ottelun ja Meksiko kaksi kotipeliään ilman katsojia. Fifa kertoi rangaistuksista maanantaina kotisivuillaan .

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut