Jallow, Hulkko ja Kivirinta välieriin EM-uinneissa

Mimosa Jallow kirjasi erävoiton sivulajissaan. Arkistokuva. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Uinnin lyhyen radan EM-kilpailut alkoivat Venäjän Kazanissa, ja ensimmäisistä alkueräuinneista tuloksena oli Suomelle kolme välieräpaikkaa. Mimosa Jallow ui illan välieriin naisten 50 metrin vapaauinnissa ja Ida Hulkko sekä Veera Kivirinta naisten 100 metrin rintauinnissa.

Jallow kirjasi sivulajissaan erävoiton ajalla 24,75. Se toi alkuerissä 19. sijan. Alkuerien nopein oli Ruotsin Sarah Sjöström ajalla 23,32. Puolan Katarzyna Wasick oli toinen (23,68).

– Tasapainoinen startti. Uinti lähti hyvin liikkeelle ja sain siihen sähäkkyyttä. Toinen piikki (25 metriä) oli vähän laiskaa, mutta sen kun saan korjattua iltaan, niin tästä on hyvä jatkaa, Jallow kommentoi Uimaliiton Twitter-tilillä .

Hulkko ui ajalla 1.05,78 eränsä neljänneksi ja kokonaistuloksissa sijalle 11. Kivirinta oli ajalla 20:s ajalla 1.06,52. Italian Arianna Castiglioni oli alkuerien nopein ajallaan 1.04,40.

Rintauinnin satasella olivat suomalaisista mukana myös Laura Lahtinen ja Martta Ruuska. Lahtinen ui ajan 1.06,90 ja oli 22:s, Ruuska oli 31:s ennätyksellään 1.07,83.

Ronny Brännkärr, Kalle Mäkinen ja Olli Kokko kisasivat miesten 50 metrin selkäuinnin alkuerissä. Brännkärr ja Mäkinen uivat molemmat ajan 24,42 ja jakoivat 21. sijan. Kokko kellotti ennätyksensä 25,47 ja sillä sijan 30.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut