Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teemu Pukin Norwich juhli avausvoittoaan – päävalmentaja Farke joutui silti lähtemään

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Norwich ilmoitti lauantaina illalla, että Daniel Farke lähtee päävalmentajan paikalta. Norwichin urheilujohtaja Stuart Webber kertoi seuran kotisivuilla , ettei päätös ollut helppo.

– Tiedän, kuinka päättäväisiä Daniel ja hänen valmennusryhmänsä olivat menestymään tällä tasolla. Mielestämme nyt on kuitenkin oikea aika muutokselle, jotta meillä on paras mahdollisuus säilyä Valioliigassa, Webber sanoi.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustama Norwich on Valioliigan jumbosijalla. Joukkue on kerännyt 11 pelaamastaan liigaottelusta vain viisi pistettä. Farken lähtö tuli vain muutama tunti sen jälkeen, kun Norwich oli ottanut kauden avausvoittonsa Valioliigassa kukistamalla vieraissa Brentfordin 2–1. Pukki teki joukkueensa toisen maalin rangaistuspotkusta.

Pukki viimeisteli 29. minuutilla rangaistuspotkusta 0–2-osuman varmasti alakulmaan. Rangaistuspotku tuomittiin, kun Charlie Goode kaatoi suomalaishyökkääjän. Maali on Pukille kuluvan kauden kolmas Valioliigassa. Osumista kaksi on syntynyt rangaistuspotkuista.