Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapio Pulkkanen pääsi mukaan golfin ET finaaliin

Korjattu aiempaa uutista, joka oli Uusimaa lehdessä. Ammattigolffari Tapio Pulkkanen pelaa ainoana suomalaisena golfin miesten Euroopan-kiertueen finaaliturnauksessa. Dubaissa torstaina alkavaan nelipäiväiseen kilpailuun pääsee kauden 54 parasta, ja Pulkkanen päätyi suomalaisista parhaana arvolistan 52:nneksi.

– Helpottunut olo ja nyt vesikielellä odotan Earth-kentän pelaamista. Aika paljon harkkakierroksia olen siellä pelannut ja koen, että pystyn hyviä tuloksia kentällä tekemään.

Kausi sujui ilman suomalaisvoittoa, mutta mahdollisuuksia miehillä oli. Toisia ja kolmansia sijoja oli suomalaisilla enemmänkin, mutta se kruunu jäi tällä kertaa miehillä tulematta. Mikko Korhonen jäi finaalista kaksi sijaa oltuaan 56:s, Kalle Samooja oli 73:s. Viime kaudella kiertueen vuoden tulokas Sami Välimäki oli 159. Dubai -listalla 54 pelaajan oleva finaalin raja voi muuttua, sillä mahdollisia poisjääntejä saattaa vielä tulla.