Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoo Thaiboxing Clubin Onni Haapala voitokkaana ammattilaiskehässä – Lahdessa tuli voitto potkunyrkkeilyn suomenmestarista Jimi Juvosesta

Porvoo Thaiboxing Clubin Onni Haapala otteli voitokkaasti ammattilaisottelussaan Lahden Sibeliustalolla järjestetyssä Total Fight Night V-tapahtumassa.

Haapala kohtasi kolme eräisessä ammattilaisottelussaan potkunyrkkeilyn suomenmestarin, helsinkiläisen Jimi Juvosen. Ottelu oli vauhdikas alusta loppuun saakka. Jo ensimmäinen erä alkoi todella tapahtumarikkaana ja toiminnan täyteisenä.

– Avauserä oli todella tasainen, mutta kallistui aavistuksen verran selvempien osumien ansiosta Jimin nimiin, Porvoo Thaiboxing Clubin päävalmentaja Mika Pietilä kertoo.

– Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäisessä erässä jäätiin.

– Tässä erässä Onni otti selvemmät tilannevoitot ja vei tiukan erän tuomaripaperissa nimiinsä.

Kahden vauhdikkaan erän jälkeen, Haapala näytti mistä tosiurheilija on tehty, lisäämällä höyryjä koneeseen entisestään ottelun viimeiseen erään.

– Jimillä oli kyllä tämän jälkeen tekemistä pysyäkseen Onnin tahdissa mukana, Pietilä toteaa.

– Ottelun päätyttyä, kaikki tuomarit totesivat yksimielisellä päätöksellä Onnin ottelun voittajaksi.

Haapalan ja Juvosen otteluun oli ennakkoon mielenkiintoinen asetelma. Haapalan vahvuuksia oli se, että hän kykenee asteittain koventamaan otteitaan vauhdikkaissakin otteluissaan. Helsinkiläinen Juvonen on puolestaan tasavahva kaikilla thainyrkkeilyn eri osa-alueilla, ja kykenee siten säilyttämään tasonsa läpi ottelun. Samassa tapahtumassa Lahden Tessa Kakkonen iski ISKA-ammattilaisliiton thainyrkkeilyn Euroopan mestariksi kukistamalla Italian Silvia La Notten. Kakkonen on voittanut amatöörien maailmanmestaruuden kahdesti, kun Silvia La Notte on voittanut ammattilaisten maailmanmestaruuden peräti 11 kertaa. Meriitit puhuivatkin puolestaan, sillä kehässä nähtiin täyden ajan taidokasta, maailmanluokan thainyrkkeilyä.