Brasilian Jiujitsun väkivahva valtias Mattias Kasurinen voitti kaksi SM-kultaa – Porvoolainen seura Sports Academy No.1 haki kisoista neljä kultaa

Brasilialaisen Jiujitsun porvoolaiset onnistujat Mergim Syla (vas.), Daniel Hoddy, Victor Kasurinen, Mattias Kasurinen ja Sofie Forsblom. Sports Academy No.1

Brasilialaisen Jiujitsun SM-kisat Ideaparkissa Lempäälässä toivat hyvää menestystä Porvooseen.

Mattias Kasurinen (purppuravyö) oli todella vahvassa kunnossa ja hän voitti kaksi SM-kultaa. Askolalainen voitti omasta painoluokasta (-100,5 kg) mestaruuden sekä avoimesta painoluokasta.

Perheeseen tuli toinenkin kulta, kun veli Victor Kasurinen (valkoinenvyö) voitti SM-kultaa omasta painoluokasta -94,3 kilogrammaa.

Daniel Hoddy (valkoinenvyö) täydensi porvoolaisten kultaista sarjaa voittamalla -64 kg sarjassa kultaa.

Porvoolaisseura Sports Academy No.1:ltä oli yhteensä 5 ottelijaa kisoissa.

Mergim Syla (purppuravyö) ja -82,3 kg ei mitali sijoitusta, sekä Sofie Forsblom (valkoinenvyö) -64 kg ei yltänyt SM-mitaleille.

Mattias Kasurinen otteli omassa painoluokassa kaksi ottelua, ensimmäisen ottelun voitti käsilukolla ja finaalin pistevoitolla. Avoimessa luokassa oli yhteensä neljä ottelua joista kolme ottelua hän voitti pistein ja yhden kuristuksella voittaen avoimen painoluokan.

– Suoritus oli hyvä, koska yhdessäkään ottelussa ei minua vastaan suoritettu ainuttakaan pistesuoritusta.

Victor Kasurinen otteli omassa painoluokassa kolme ottelua, joista hän voitti kaksi pistein ja finaalin käsilukolla, voittaen oman sarjansa. Victor kävi avoimessa painoluokassa, voitti yhden ottelun käsilukolla, mutta hävisi seuraavan edulla.

Daniel Hoddy otteli omassa painoluokassa neljä ottelua joista kaksi ottelua meni pistevoitolla ja 2 lopetusvoittoa. Näillä suorituksilla Daniel nappasi myös SM-mestaruuden itselleen.

Mergim Syla voitti omassa painoluokassa ensimmäisen ottelun kuristuksella, mutta hävisi valitettavasti seuraavan ottelun kuristuksella. Mergim otteli avoimessa painoluokassa yhden ottelun jonka myös valitettavasti hävisi pistein.

Sofie Forsblom oli ensimmäistä kertaa kisaamassa kyseisen lajin parissa, kyseessä myös erittäin tuore tapaus, aloitti BJJ:n vasta muutama kuukausi sitten. Sofie otteli omassa ja avoimessa painoluokassa kummassakin yhden ottelun jotka hän hävisi pistein.

– All and all hyvää suorittamista kaikilta ja jokaiselle löytyi jotain parannettavaa seuraavia kisoja ajatellen, Mattias Kasurinen mietti.

Ensin ottelivat kaikki "värivyöt" (sininen-, purppura-, ruskea- ja musta vyöt) ja toisena päivänä ottelivat valkovyöt. Jokaisella vyö arvolla on omat painoluokat ja lopuksi halukkaille avoin painoluokka sarja omalla vyö arvolla.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut