Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelicansin Jiri Smejkalille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää

Pelicans porskuttaa vahvassa myötätuulessa. Lahtelaiset raapivat jo viidennen peräkkäisen kolmen pisteen voittonsa, kun SaiPa kaatui toistamiseen viikonlopun aikana.

Tällä kertaa Lahdessa nähtiin kunnon maali-iloittelu. Pelicans vei kiihkeän ja tapahtumarikkaan kamppailun maalein 6–4.

Lahtelaisten ykköstykki oli tshekkihyökkääjä Jiri Smejkal, joka takoi tehot 1+4. Smejkal on tehnyt marraskuun kahdeksassa ottelussa huimat pisteet 6+8.

Koko lahtelaismiehistön ykköspelaajat ovat vallanneet pistepörssin kärkisijat. Lukas Jasek johtaa tehoilla 5+22=27, Smejkal seuraa kakkosena saldollaan 13+13=26 ja Iikka Kangasniemi on neljäntenä tehoilla 10+12=22.

– En muista, milloin olisin viimeksi iskenyt yhteen matsiin viisi pistettä. Pääasia on silti se, että saimme kolme pinnaa. Joukkuepelimme on tällä hetkellä vahvaa, sanoi Smejkal, joka suuntasi vapaaillan kunniaksi kotiinsa lepäämään.

SaiPaa puolestaan koetellaan hurjasti. Joukkue kärsi jo kuudennen tappionsa putkeen.

– Pelillisesti homma toimii tyydyttävästi, mutta maalit, joita päästämme, ovat liian halpoja. Olisimme mekin viikonlopulta jonkun pisteen ehkä ansainneet, SaiPan päävalmentaja Pekka Virta sanoi.