Peter Kotilainen odottaa jälleen taktista asetelmien hakua, kun salibandymiehet kohtaavat Ruotsin jo alkusarjassa

Suomen miesten salibandymaajoukkue sai eilen odotetun alun MM-kotikisoille, kun Tanska taipui 0–7. Tänään vastustaja kovenee tuntuvasti. Vastassa on seitsemien edellisten MM-kilpailujen loppuotteluvastustaja Ruotsi.

– Ruotsi on varmasti kovempi kuin Tanska, ja tulee mielenkiintoinen peli. Kohtaamme jo alkulohkossa, kuten edellisissäkin MM-kilpailuissa kohtasimme. Se oli taktista asetelmien hakua, Peter Kotilainen tuumi Tanska-voiton jälkeen.

Päävalmentaja Petteri Nykky keksi Suomen pelistä parannettavaa avausottelun jälkeen. Valmista ei tarvitse olla vielä tänä iltanakaan, kun joukkueet kohtaavat Helsingin jäähallissa kello 18.55. Ruotsi-ottelu osoittaa, millä tiellä maajoukkue on.

– Jossain vaiheessa pitää alkaa esittää parasta. Hienoa olisi, jos se tapahtuisi molempien joukkueiden osalta jo lauantaina. Yleensä Ruotsi-ottelut ovat selkeämpiä kuin mitä esimerkiksi Tanskaa vastaan oli, Nykky viittasi pelin ailahteluun ensimmäisessä ottelussa.

Ruotsi murjoi avausottelussaan Latvian 11–1, joten länsinaapurikin sai eilen kosolti onnistumisia hyökkäyspelissään. Kotilainen johti Suomen hyökkäyspeliä pistein 1+2, mutta tietää Ruotsin vaarallisuuden.

– Mielenkiintoista nähdä millainen Ruotsi tulee vastaan. Vaikea sanoa, onko heillä mitään yllättävää, Kotilainen tuumi.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut