Porvooseen pyörätuolirugbyn Ruotsin mestaruus – Antti Sinisaaren edustama joukkue vei mestaruuspokaalin

Porvoolaisen Antti Sinisaaren edustama Köping IK Hillbillies voitti viikonloppuna pyörätuolirugbyn Ruotsin mestaruuden. Tukholmassa pelatun turnauksen finaalissa kohtasivat Köping IK Hillbillies ja Nacka HI Spiders Tukholmasta.

Sinisaari oli mesteruudestaan riemuissaan.

– Mahtava fiilis voittaa. Usein voitot ovat kiertäneet minua, mutta nyt heti ensimmäisellä ruotsikaudella tärppäsi, Sinisaari kommentoi.

– Alkulohkon kohtaamisessa Nacka vielä pystyi aivan ottelun lopussa kääntämään pelin yhden maalin voitoksi, mutta finaalissa me ei jätetty sitä mahdollisuutta.

– Käsivarsissa alkoi jo neljäs peli tuntua, kun tällä kertaa aika minimirosterilla jouduttiin turnaus viemään läpi, mutta turnausjärjestelmä on toki kaikille sama, täydet minuutit pelannut porvoolainen toteaa.

Hillbilliesin kausi jatkuu helmikuussa Malmö Open seurajoukkueturnauksella ja maaliskuussa pelattavalla Ruotsin liigaturnauksella.

Mahtava fiilis voittaa

– Kyllähän tästä jonkin verran kuluja tulee, kun matkat jäävät itselle maksettaviksi.

– On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää pysyä kunnossa, varsinkin nyt kun kotimaan sarjat ovat vielä ensi syksyyn koronan vuoksi tauolla.

– Tästä kuitenkin ensi laivalla kotiin ja ansaittu huilipäivä.

– Sen jälkeen jatkuu harjoitukset, vaikka rajoitukset vähän haasteita niiden toteuttamiseen luovatkin, Sinisaari selventää kauden kulkua.

Lue lisää: Liikkumisen riemua ja suvaitsevaisuutta - Koululaisille esiteltiin vammaisurheilua

Tulokset

Pyörätuolirugbyn Ruotsin mestaruus 2021

Tulokset: 1) Köping IK Hillbillies, 2) Nacka HI Spiders, 3) Linköping Parasport Scrpions, 4) Norrbacka HIF 56:ers.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut