JYPin kanadalaishyökkääjä huippuvireessä, KalPa-luotsi käärmeissään – ”Pelin sisällä oli liikaa kaaosta”

JYP palasi voittokantaan jääkiekkoliigassa perjantaina, kun Järvi-Suomen derbyssä Kuopion KalPa kaatui maalein 4–2. Hurrikaanipaitojen suurin sankari oli kanadalaishyökkääjä Reid Gardiner, joka laukoi kolme täysosumaa.

– On hienoa onnistua varsinkin silloin, kun joukkue voittaa. Olen tietenkin onnellinen, mutta ennen kaikkea olen ylpeä koko joukkueen esityksestä. On hienoa, että pääsimme taas voittojen tielle, Gardiner sanoi STT:lle.

– Pelin käännekohta oli, kun pystyimme toisessa erässä tappamaan kahden miehen alivoiman. Sen jälkeen olimme mielestäni erittäin vahvoja.

JYPille voitto oli vasta kolmas edelliseen 17 otteluun. Gardinerin lisäksi maalinteossa onnistui Severi Lahtinen. JYP vaihtoi hieman yllättäen maalivahtia avauserän jälkeen KalPan johtaessa 2–1. Markus Ruusun korvannut Konstantin Shostak piti sen jälkeen verkon puhtaana.

– Se oli klassinen joukkueen herättely. Olimme tuloksessa kiinni ja halusimme vielä korostaa, mikä mahdollisuus meillä oli olemassa. Joukkue teki yhdessä töitä ja sai hienon palkinnon, JYPin käskyttäjä Jukka Ahvenjärvi sanoi.

Toisen perättäisen tappion kärsineen KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen oli pettynyt joukkueensa esitykseen.

– Emme hyödyntäneet omia hyviä hetkiä. Pelistä puuttui jatkuvuus. Pitäisi olla tylympi ja ammattimaisempi, kun pitää sitä omaa peliä jumputtaa. Pelin sisällä oli liikaa kaaosta, Miettinen kommentoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut