Remi Lindholm hiihti maailman cupin pisteille ja paransi sijoitusta Tour de Skin tilanteessa – seuraavaksi kiivetään Alpe Cermisin jyrkkää rinnettä ylös

Maastohiihdon odotukset nousivat, kun Iivo Niskanen hiihti toiseksi Tour de Ski -maastohiihtokiertueen viimeistä edellisessä kilpailussa Italian Val di Fiemmessä. Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin yhteislähdön 20 sekunnin erolla Niskaseen ja vahvisti asemaansa kiertueen kärkipaikalla. Perttu Hyvärinen oli kilpailussa 11:s, Remi Lindholm 21:s ja Ville Ahonen 38:s. Loviisalainen Lindholm hiihti erinomaisesti ja haki cup pisteitä ja kiertueen parhaan sijoituksensa. Vahvan hiihdon esittänyt Lindholm jäi Kläbosta minuutin ja 50 sekuntia. Niskanen nousi kokonaistilanteessa neljänneltä tilalta kolmanneksi. Venäjän Aleksandr Bolshunov on kokonaistuloksissa toisena. Loviisalainen nosti hyvällä hiihdolla osakkeitaan ja on kokonaistilanteessa sijalla 38 ja ero kärkeen on 9.06. Lindholm odottaa malttamattomana Val di Fiemmen maineikasta Alpe Cermisin jyrkkää rinnettä, johon kiertue päättyy 4. tammikuuta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut