Akilles Bandyn vieraspeli HIFK Bandya vastaan jouduttiin perumaan koronatapausten johdosta

Jääpallo: Perutun ottelun tuleva ajankohta pyritään löytämään mahdollisimman pian.

Porvoon Akilles Bandyn piti pelata Bandyliigan runkosarjan vierasottelu HIFK Bandya vastaan Helsingin Oulunkylässä. HIFK Bandyssä on kuitenkin todettu tiettävästi neljä koronatapausta miesten edustusjoukkueessa, jonka vuoksi ottelu peruttiin perjantain iltapäivän aikana. Ottelu siirtyy siten myöhemmäksi, mutta sen ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Akilles Bandy pelasi tämän viikon tiistaina, jo kahteen kertaan siirretyn vierasottelunsa Porin Narukerää vastaan. Torstaina oli vastaavasti Suomen Cupin finaali Lappeenrannan Veiterää vastaan. Perjantaisen vieraspelin lisäksi, Akilleella on vielä tällä viikolla sunnuntaina kotiottelu Jyväskylän Seudun Palloseuraa (JPS) vastaan. Ja ensi viikolla on vastaavasti vierasottelu Mikkelissä Kamppareita vastaan. Siinä mielessä, Akilles Bandyn miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Jari Hyttinen ei ollut ihan hirveän harmissaan ottelun peruuntumisesta, vaikka ottelu pitää tietysti päästä myös pelaamaan jossain vaiheessa.

– Tätä meidän otteluruuhkaamme ajatellen, ottelun peruuntuminen sattui sopivasta, mutta toisaalta meillä ei ole ihan hirveästi kovin järkeviä pelipäiviä, Hyttinen toteaa.

– Jos aikuisten maajoukkuetapahtumat perutaan, niin siitä tulee yksi viikonloppu vapaaksi, mutta sinä viikonloppuna on vielä U21-vuotiaiden MM-kisat Jyväskylässä.

– Tosin jos nekin perutaan, niin sitten meille vapautuu ainakin se viikonloppu tuota HIKF peliä varten.

– Tästä nyt ei tietysti tässä vaiheessa ole vielä mitään tietoa.

Meidän otteluruuhkaamme ajatellen, ottelun peruuntuminen sattui sopivasta.

– HIFK:n kanssa on nyt tietysti helppo sopia peli, kun ollaan niin lähellä toisiamme.

Porvoolaiset ovat kohdanneet helsinkiläiset tällä kaudella kertaalleen. Joukkueet ottivat mittaa toisistaan Akilleen 100-vuotisjuhlaottelussa 10.12. Porvoon Pallokentän tekojäällä. Silloin Akilles vei pidemmän korren 3–1 (2–1) lukemin. HIFK Bandyllä on sunnuntaina kotiottelu Warkauden Pallo -35:sta (WP 35) vastaan, eikä tätä ottelua ole ainakaan vielä tässä vaiheessa peruttu. HIFK Bandy on kuitenkin ilmoittanut tiedottavansa mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut