Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Morison vahvin Valkeala-ajossa – "Menee kesät talvet samaa vauhtia"

Kouvolan lauantairavit päättyivät 12 000 euron ykköspalkinnolla ajettuun Valkeala-ajoon. Ellin Sisu pamautti takamatkalta paaluhevosten laukkailtua keulaan ja sai Morisonin rinnalleen viimeisellä takasuoralla. Morison jyräsi kärkeen ja sai haasteen takanaan juosseelta Joriinilta. Juha Utalan ajama ja Siru Juutisen valmentama Morison vastasi lopussa varmasti ykköseksi.

Utala on ajanut hevosta paljon jo sen ollessa nuorempi.

– Se on ollut aina äärettömän rehti hevonen ja laukannutkin sen takia, kun on yrittänyt liikaa. Morison menee kesät talvet samaa vauhtia. Se oli viimeksi niin hyvä kiriessään kaukaa takaa, että lähdin sen kanssa hyvillä fiiliksillä tähän starttiin, Utala sanaili.

Avauskohteessa nähtiin kaksinkamppailu, kun johtanut It’s Raining Men ja rinnalla juossut Knocking Match ottivat yhteen jo viimeiseltä takasuoralta lähtien. Santtu Raitala säästi It’s Raining Manin rattailla vetolaput loppuun, ja valjakko kurkotti maaliin ensimmäisenä.

Deangelo leiskautti kärkeen

Toisessa kohteessa Seppo Suurosen valmentama Core lähti ulkoradalta lujaa ja eteni keulaan, mistä hallitsi helposti. Aleksi Kytölän La Cerise jatkoi Kouvolassa siitä mihin viikko sitten Lahden Jokimaalla jäi. Se otti komean kirivoiton Olli Koivusen ajamana.

Antti Teivainen ajoi Morris Matchilla matkalla johtavan rinnalle, mistä hevonen painui loppukaarteessa keulaan ja piti voittoon neljännessä kohteessa. Amadeus Possible kiri kovaa aivan voittajan rinnalle. Teivainen ajoi toisen voiton Kristian Lellan Way To Golla, joka jyräsi voittoon johtavan rinnalta.

Lämminveristen avoimessa lähdössä Deangelo kuritti lopussa matkalla kilpaa ajanutta kärkeä. Se leiskautti kärkeen ja sai lopussa haasteen Maze Runnerilta, mutta piti sen varmasti takanaan. Ari Moilanen ajoi Aripekka Pakkasen valmentamaa hevosta. Suosikkipitoinen Toto75-rivi palautti 89,51 euroa.