Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Ilkka Herolalle loistouutinen olympialaisista

Pekingin talviolympialaisten suomalaisiin mitalitoivoihin lukeutuva yhdistetyn kilpailija Ilkka Herola sai sunnuntaina mieluisan tiedon, kertoo MTV:n urheilu. Oireettoman koronatartunnan kokenut ja sen jälkeen pitkään positiivista tulosta koronatesteistä saanut Herola on saanut luvan osallistua Pekingin kisoihin.

– Eilen saatiin varmuus, että Ilkka saa osallistua Pekingin olympialaisiin. (Suomen Olympiakomitean lääkäri) Maarit Valtonen laittoi viestiä, että tällainen tieto on tullut, yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen kertoi maanantaina MTV:n urheilulle.

– Olen paljon sitä asiaa pohtinut ja kokenut tämän tilanteen hyvin epäoikeudenmukaiseksi urheilijan kannalta. Ehkä se suurin stressitekijä poistui nyt, Kukkonen jatkoi.

Herola on maajoukkueen matkassa Seefeldissä, jossa kisataan viikonloppuna maailmancupia. Kukkonen uskoo, että Herola kilpailee viikonloppuna.

– Kisaaminen olisi tosi tärkeää Ilkalle, että hän pääsee takaisin kilpailurytmiin ennen olympialaisia.