Kuntosalit ja muut sisäliikuntatilat pitkään kiinni

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on päättänyt jatkaa kahdella viikolla tällä hetkellä voimassa olevia tilojen käytön rajoituksia.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan 7.2.2022 asti. Sulkumääräystä jatketaa ajalle 25.1.-7.2.2022 nyt voimassa olevan päätöksen päättyessä 24.1.2022.

Tiettyjen liikunta-, virkistys- ja vapaa-ajan käytön tilojen sulkupäätökset ja käyttörajoitukset jatkuvat. Porvoon kaupungin tilojen osalta päätös koskee mm. uimahallin, sisäliikuntasalien ja kaupungin kokoustilojen sulkupäätöksiä ja käyttörajoituksia, jotka jatkuvat ennallaan siis 7. helmikuuta asti. Sulkupäätös ulottuu edelleen kaikkiin tiloihin, joita käytetään joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan. Myös kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat pysyvät kiinni.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut