Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukureille viimeksi Slovakian sarjassa pelannut vahti: "Tämä on hieno mahdollisuus"

Jääkiekkoliigan neljän kärjessä kamppaileva Jukurit on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen maalivahti Karolus Kaarlehdon kanssa, mikkeliläisseura kertoi sunnuntaina.

Kaarlehto, 24, on torjunut viimeisen reilun vuoden ajan Slovakian pääsarjassa. Hän tuli torstaina Jukurien harjoitusvahvuuteen.

– Meille tarjoutui mahdollisuus saada Karolus näytille, ja omilla otteillaan hän osoittautui erinomaiseksi vahvistukseksi maalivahtiosastollemme, kertoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Kaarlehdolla on liigakokemusta 22 ottelun verran SaiPasta kaudelta 2019–20. Viime kaudella hän oli Tanskassa ja Slovakiassa, ja tällä kaudella hän pelasi slovakialaisessa Dukla Michalovcessa.

– Kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen uskon, että olen kokeneempi ja valmiimpi kuin pari vuotta sitten. Tämä on hieno mahdollisuus näyttää pystyväni pelaamaan hyvällä tasolla tässä sarjassa, Kaarlehto totesi.