Robert ”The Nordic Nightmare” Helenius valittiin toistamiseen vuoden soturiksi – Eva Wahlström valittiin vastaavasti Kunniasoturi kategoriaan

Porvoolaisnyrkkeilijä, 38-vuotias Robert ”The Nordic Nightmare” Helenius äänestettiin Ammattinyrkkeily.Net sivuston lukijoiden toimesta vuoden soturiksi. Helenius äänestettiin myös edellisellä kerralla vuoden soturiksi.

Valinnastaan, Helenius ansaitsi Ammattinyrkkeily.Net sivuston Soturidiplomin, mutta sen lisäksi ison läjän nyrkkeilyyn liittyviä tuotepalkintoja, jotka sivuston sponsorit ovat mahdollistaneet.

Vaikka varsinaisen valinnan tekivätkin sivuston lukijat, perusteli sivusto itse Heleniuksen valintaa seuraavasti: "Pohjolan painajainen, kaksi metrinen Robert Helenius otteli vuonna 2021 kerran ja jälleen korkealla tasolla. Helenius matkasi uusintaotteluun Brooklyniin, kohdaten vieraskehässä Puolan Adam Kownackin. Robbe takoi upean voiton toistamiseen, nyt tulos TKO 6. Eka kohtaaminenhan meni Robbelle TKO 4 -tuomiolla. Voiton myös Robbe löytyi rankkauksissa WBA#3!!". Helenius on otellut nyt ammattilaiskehässä 34 kertaa, joista hän on voittanut 31 otteluaan, 20 näistä tyrmäyksellä.

Nykyisin Porvoossa asuva, 41-vuotias Eva Wahlström valittiin vastaavasti vuosi sitten Ammattinyrkkeily.Net sivuston Kunniasoturiksi. Wahlström on lähtöisin Loviisasta, ja edusti nyrkkeilyssä Loviisan Rientoa. Vuonna 2015 Wahlströmistä tuli ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittanut suomalainen. Vuosina 2004 ja 2005 hän voitti EM-hopeaa. Ammattilaisuransa Wahlström lopetti maaliskuussa 2020. Wahlström voitti myös vuoden esikuvalle jaettavan Uno-palkinnon Suomen urheilugaalassa 2018.

Pohjolan painajainen, kaksi metrinen Robert Helenius otteli vuonna 2021 kerran ja jälleen korkealla tasolla.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut