Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurien pikamaalit ratkaisivat, Ässille kauden toinen ulosajo

Jukurit jatkaa Liigan kärkikahinoissa vakuuttavasti. Lauantain vierasottelu Porissa melkein ratkesi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan, sillä minuutin ja 17 sekunnin jälkeen mikkeliläiset olivat jo kahden maalin johdossa.

Ässät ei salama-alusta toipunut missään vaiheessa, ja Jukureille kirjattiin lopulta 4–1-voitto. Kauden suuryllättäjä Jukurit on tasapistein Tapparan kanssa sarjan kärjessä.

– Olen ylpeä sitoutuneesta joukkueestamme. Meillä oli viime viikolla kaksi kärkikamppailua, ja jollain tavalla pystyimme tähän parantamaan niistä. Nämä ovat erilaisia pelejä valmistautua, sillä sataprosenttisellakin latauksella voi käydä kylmät, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kommentoi.

– Täällä ollaan hakemassa ainoastaan pisteitä, tyylillä ei ole väliä.

Ässien taistelusta loppui tyyli kesken päätöserän loppuhetkillä. Nick Moutrey väänsi Jukurien Pekka Jormakan kanssa päädyssä, ja kamppailu päättyi poikittaiseen mailaan, joka osui Jormakan pään seudulle.

Ulosajo oli Ässille kauden tämän kauden toinen. Vastaavanlaisesta teosta Eemil Erholtz kärsi kolmen ottelun pelikiellon.