Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karelian Hurmos kukisti lentopalloliigassa Perungan Pojat Rovaniemellä – "Kaksi erää hyökkäyspeli oli vähintään kohtalaista"

Sunnuntaina Oulussa Ettalle hävinnyt Karelian Hurmos jatkoi lentopallon miesten Mestaruusliigassa matkaa pohjoisemmaksi Rovaniemelle ja kukisti Perungan Pojat 3–1.

Kuudennen peräkkäisen tappion kokeneen kotijoukkueen hakkuri Fredric Gustavsson oli yhä sivussa, ja se vaikutti PerPon hyökkäyspeliin. Aiemmin yleispelaajana pelannut Leiner Aponza pelasi nyt ensi kerran Gustavssonin paikalla ja tekikin 26 pistettä. Tosin Aponza teki peräti 13 hyökkäysvirhettä.

Joensuulaisen Hurmoksenkaan hyökkäyspeli ei ollut kovin tehokasta, sillä senkin parhaat tekivät paljon hyökkäysvirheitä. Joukkueen onnistuneiden hyökkäysten prosentti oli vain 38, mutta kolme sarjapistettä tuli ja se oli tärkeintä valmentaja Matti Alatalolle.

– Voitoista pelataan. Kaksi erää hyökkäyspeli oli vähintään kohtalaista, sitten ote herpaantui ja tuli virheitä. Neljä peliä on jäljellä ja niistä etenkin Loimu-peli on hyvin tärkeä, Alatalo sanoi.

Hakkuri Eetu Häyrinen kokosi 17 pistettä, yleispelaajat Jere Heiskanen ja Matias Korhonen 15 mieheen.