Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

New York höllensi rokotussääntöjään – Brooklyn Nets saa rokottamattoman NBA-tähden mukaan kotiotteluihinsa

Koripallon NBA-liigassa pelaavan Brooklyn Netsin kannattajat saivat torstaina hyviä uutisia, kun New Yorkin viranomaiset päättivät höllentää urheilijoita ja muita esiintyjiä koskevia koronarokotussääntöjään. Kaupungin pormestari Eric Adams linjasi, että rokottamattomat urheilijat saavat jatkossa pelata newyorkilaisjoukkueidensa kotiotteluissa.

Netsin rokottamaton tähtitakamies Kyrie Irving ei ole voinut osallistua tällä kaudella joukkueensa kotiotteluihin, vaikka vierasjoukkueiden rokottamattomat pelaajat ovat saaneet pelata New Yorkissa.

– Varmistamme, että säännöt koskevat yhtäläisesti kaikkia esiintyjiä riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin. Aikaisempi erivapaus asetti urheilujoukkueemme epäedulliseen asemaan, Adams sanoi.

Irvingin ja Netsin lisäksi New Yorkin päätös helpottaa kaupungin suuria baseballseuroja Yankeesia ja Metsiä, joiden on määrä aloittaa MLB-kausi huhtikuun alussa.