Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vesihiihtoa tarjolla Talman perinteisessä Surf or Dive tapahtumassa

Talma Skin laskettelurinteellä on monena vuonna pidetty hauskanpitoon keskittynyt tapahtuma Surf or Dive. Tapahtuma järjestetään pitkän tauon jälkeen lauantaina 2. huhtikuuta. Pyhässä yksinkertaisuudessa tarkoitus on laskea pienen altaan yli kastumatta, toki sukeltaminenkin käy myös. Talman perherinteen alaosaan rakennetaan vesiallas ja kaikki uskaliaat voivat ylittää veden laskemalla. Jokainen yrittäjä voi itse valita oman välineen ja vuosien varrella niitä on ollut todella runsaasti. Suksilla, laudalla, rattikelkalla, pulkalla tai vaikkapa rantalelulla, kaikkea on vuosien varrella nähty.

– Perinteisen surffialtaan lisäksi rakennamme railzillan. Se on siis megalomaaninen usean reilin yhdistelmä ja tulee olemaan varmasti hyvä vetonaula. Tulee myös erittäin toivottu kevätkorneri perherinteeseen. Kaiken lisäksi paikalla on sauna, missä voi lämmitellä, Aleksi Vesimäki kertoo.

– Tapahtumassa on erilaisia kilpailuja ja palkinnot ja muut jaettavat ovat sen mukaiset. Tapahtumassa on useita kilpailukategorioita, mutta tärkein on varmasti paras asu. Surffeihin kuuluu asukokonaisuudet joista palkitsemme ainakin yhden mutta todennäköisesti useita. Tapahtuma ei ole kauden lopetus, vaan laskettelukausi jatkuu surffien jälkeenkin.