Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juha Laitisesta Akilles Bandyn miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Porvoon Akilles Bandy uudisti valmennuksensa.

Jääpallo

Akilles Bandyn tuleva päävalmentaja, Juha Laitinen on toiminut viimeisen vuoden ajan Akilleksen P18 ja nuorten Bandy -liigajoukkueen päävalmentajana. Laitinen on koulutukseltaan opettaja ja hänellä on useiden vuosien kokemus niin pelaajana kuin liigavalmentajana. Hänen tiimiinsä tulee kuulumaan myös valmentaja Johan Lönnqvist, joka toimi viimeiset kolme vuotta Akilles Bandyn toisena valmentajana erinomaisin tuloksin. Hänen vastuullaan on ollut erityisesti joukkueen psyykkinen valmennus, jossa hänellä on myös laajempaa valtakunnallista osaamista.

Valmennustiimiin liittyy mukaan myös pitkän linjan Akilles ikoneja. Maalivahtien valmennuksesta tulee vastaamaan Magnus Gustafsson ja nuorten pelaajien kehittyminen edustusjoukkueessa on Rasmus Lindqvistin vastuulla. Molemmat ovat Akilleksen jääpalloperheen kasvatteja ja heille on tärkeää porvoolaisen jääpallon jatkuminen Suomen huipulla myös tulevina vuosina.

– Haluamme seurana satsata pitkäkestoisesti seuratoiminnan kehittämiseen ja uskomme, että nyt tehty ratkaisu vie edelleen porvoolaista jääpalloa eteenpäin, Akilles jääpallon puheenjohtaja Jari Kettunen kommentoi.

Haluamme seurana satsata pitkäkestoisesti seuratoiminnan kehittämiseen ja uskomme, että nyt tehty ratkaisu vie edelleen porvoolaista jääpalloa eteenpäin

– Olemme iloisia, että uusi ja sitoutunut vastuuvalmentajamme vie joukkuetta viime vuosien kaltaiseen menestykseen ja kehittää Akilleksen toimintaa edelleen johtavana jääpalloseurana Suomessa.

– Edustusjoukkueen valmennustiimi tulee yhteistyössä seuran juniorivalmentajien kanssa viemään eteenpäin seuran panostusta juniorityön kehittämiseen ja nuorten pelaajien kasvuun huippu-urheilijoiksi edustusjoukkueen kokoonpanoon.

Jari Kettunen on iloinen valmennustiimin uudistumisesta. Hän uskookin, että satsaus nuorten pelaajien valmiuksien kehittämiseen, tuottaa varmasti menestystä myös tuleville vuosille.

– Nyt löytynyt ratkaisu on erinomainen yhdistelmä uudistumishalua ja perinteitä.

– On hienoa, että saimme hieman Porvoon ulkopuolelta vastuuvalmentajaksi Juhan, joka teki viime kaudella erittäin hyvää yhteistyötä nuorten pelaajien kanssa.

Nyt löytynyt ratkaisu on erinomainen yhdistelmä uudistumishalua ja perinteitä.

– Lisäksi Jugin (Lönnqvist) jatkaminen valmennustiimissä tuo aikaisemman kokemuksen lisäksi syvällistä psyykkisen valmennuksen osaamista joukkueen jatkuvuuden näkökulmasta.

– Olen myös erittäin iloinen siitä, että suurilla jääpallosydämillä ja Akilles perinteillä olevat pitkän linjan laji-ikonit Rasse ja Mankke tuovat oman osaamisensa edustusjoukkueen toimintaan, Kettunen toteaa.

Akilles Bandyn edustusjoukkue käynnistää kesäharjoittelunsa tulevaa kautta varten toukokuun alusta. Fysiikkavalmennuksen suunnittelussa, konsultoinnissa ja toteuttamisessa on valmennustiimiä lupautunut auttamaan arvostettu valmentaja Tommy Ekblom, joka on vastannut Akilleksen fysiikkavalmennuksesta viimeiset kolme kautta. Hänen tarkempi rooli selviää lähipäivinä valmennustiimin yhteisten keskustelujen kautta. Seurajohdon keskustelut Akilleksen edustusjoukkueen pelaajien kanssa ovat hyvässä vauhdissa ja ensi kauden joukkue on muodostumassa kilpailukykyiseksi.