Loppuottelupaikka karkasi Heliövaaralta ja Glasspoolilta Münchenin tenniksessä

Kaksi voittoa massakentillä ilahduttivat Harri Heliövaaraa, vaikka hän karsiutui brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa Münchenin ATP-turnauksen loppuottelusta. Finaaliin pääsy karahti kolmanneksi sijoitettuun saksalaispariin Kevin Krawietz/Andreas Mies, joka vei ottelun 7–5, 6–3.

– Oli hyvä viikko, ehdottomasti. Etenkin toinen kierros oli erittäin hyvä, Heliövaara sanoi ja viittasi toisen kierroksen voittoon kakkossijoitetusta parista John Peers/Filip Polasek.

Heliövaaran mukaan hän ja Glasspool etenevät suunnitellusti kohti Ranskan avoimia, jotka alkavat 22. toukokuuta. Ensi viikolla he pelaavat Ranskassa haastajaturnauksen.

– Massakentillä pelaaminen on aiemmin ollut meille haastavaa, mutta nyt pystyimme hyödyntämään niitä oppeja, joita olemme harjoitelleet, Heliövaara sanoi.

Münchenin ATP-välierässä saksalaisvastustaja käytti mahdollisuutensa syötönmurtoihin tehokkaasti, mutta Heliövaaran mukaan paremmuus oli pienestä kiinni.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut