Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iltalehti: SKA:ssa kauden loppuun pelanneen Mikko Lehtosen lähtö olisi maksanut kaksi miljoonaa euroa

Maajoukkuejääkiekkoilija Mikko Lehtonen olisi joutunut maksamaan noin kaksi miljoonaa euroa, jos hän olisi purkanut sopimuksensa KHL-jääkiekkoliigan SKA:n kanssa kesken kuluvan kauden, uutisoi Iltalehti. Lehtosella oli pietarilaisseuran kanssa nelivuotinen sopimus, jonka hän olisi halunnut purkaa heti Venäjän hyökättyä Ukrainaan helmikuun lopulla.

– Dialogin aikana kävi selväksi, että sopimuksen purku olisi maksanut pelaajalle 160 miljoonaa ruplaa, eli tämän hetken kurssin mukaan noin kaksi miljoonaa euroa, Lehtosen agentti Mika Rautakallio kertoo.

Lehtonen pelasi kauden loppuun SKA:ssa. Hänen sopimuksensa on nyt saatu purettua. Rautakallion mukaan Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ei pyynnöstä huolimatta auttanut sopimuksen purkamisessa.

Lehtonen tuomitsee Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan.

– Se mitä Venäjä tekee Ukrainassa on järkyttävää. Se on anteeksiantamatonta. Tuollaista ei saisi ikinä tapahtua, Lehtonen sanoo.