FC Futuran miesten edustusjoukkue purki pelaajasopimuksen Cherif Ndiayen kanssa – taustalla oli viime lauantainen nyrkkien heiluttelu Futuran kotipelissä

FC Futura Porvoo ry:n hallitus kokoontui asian tiimoilta tiistaina 24.5., jossa se päätti purkaa Ndiayen pelaajasopimuksen.

Jalkapallo

Cherif Ndiayeta ei nähdä tällä kaudella enää FC Futuran miesten edustusjoukkueessa. Seura purki pelaajasopimuksen Cherif Ndiayen kanssa. FC Futura Porvoo ry:n hallitus päätti asiasta tiistaina 24.5. pitämässään hallituksen kokouksessaan. Taustalla sopimuksen purkamiseen oli, viime lauantaina pelatun kotiottelun jälkeiset tapahtumat, jossa Ndiaye käytti väkivaltaa vastustajana ollutta, Jippo Joensuun pelaajaa kohtaan.

FC Futura Porvoo ry:llä on nollatoleranssi väkivaltaa kohtaan ja edellisen viikonlopun tapahtumat eivät millään tavalla edusta seuran arvoja tai eettisiä periaatteita.

FC Futura Porvoo ry:n hallituksen tiistainen päätös purkaa pelaajasopimus Cherif Ndiayen kanssa oli yksimielinen. Seura kuuli ennen päätöstään myös itse pelaajaa. Tapahtuma on tällä hetkellä myös Palloliiton kurinpitolautakunnan käsittelyssä. FC Futuralla ja Jippo Joensuulla on tämä viikko aikaa antaa oma vastineensa tapahtuneesta. Mahdollisista seuralle, koituvista seuraamuksista, FC Futura tiedottaa erikseen siinä vaiheessa, kun Palloliiton kurinpitolautakunta tekee asiasta omat päätöksensä. Kurinpitovaliokunnalla on monia eri tapoja rankaista, jos se katsoo, että sääntöjä on rikottu. Rangaistukset voivat kohdistua joko yksittäiseen pelaajaan tai joukkueeseen. Jupakasta on vireillä myös poliisitutkimus. Tämä on kuitenkin ihan oma prosessinsa, joka etenee viranomaisten omien aikataulujen mukaisesti.

Seura kertoo omassa lausunnossaan ja tiedotteessaan, että FC Futura Porvoo ry:llä on nollatoleranssi väkivaltaa kohtaan ja edellisen viikonlopun tapahtumat, eivät millään tavalla edusta seuran arvoja tai eettisiä periaatteita. Seurassa halutaan nyt antaa rauha joukkueelle ja muille pelaajille, joita jupakka ei koske. FC Futuran ja Jippo Joensuun välinen kotiottelu päättyi lopulta joensuulaisten voittoon 1–3 (1–1) lukemin. Porvoolaiset ovat miesten Kakkosen sarjataulukossa kolmantena. Sillä on seuraava ottelu Helsingin Pallomyllyn tekonurmella Atlantis FC:tä vastaan tulevana sunnuntaina 29.5.

Lue lisää: FC Futuran pelaaja löi Jippo Joensuun pelaajaa suoraan nyrkillä päin pläsiä ottelun jälkeen – paikalle kutsuttiin poliisit selvittämään tilannetta

Lue lisää: Jippo Joensuu kävi nappaamassa voiton Porvoon Keskusnurmelta FC Futuralta – porvoolaisten päävalmentaja Roberto Nuccio antoi tosin ottelun jälkeen aika kovaa kritiikkiä ottelun tuomareille

Lue lisää: FC Futuran kotiottelun jälkipelien käsittely aloitetaan Palloliitossa – poliisi tutkii tahollaan jupakan siviilikanteita

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut