Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Stoletheshow ravasi Oslon suurkisan voittoon

Valmentaja Frode Hamre ohjasti Stoletheshow’n ykköseksi Oslo Grand Prix -ravikilpailussa sunnuntaina. Voittopalkinto oli 1,2 miljoonaa kruunua.

Voitto ratkesi lähtökiihdytyksessä. Stoletheshow ampaisi ylivoimaista vauhtia keulaan. San Moteur laukkasi. Stoletheshow jätti muut, kun kaarruttiin maalisuoralle. Se voitti ylivoimaisesti ajalla 10,4a/2100m. Björn Goopin San Moteur teki uskomattoman juoksun laukan jälkeen. Se pujotteli lopulta sisäkautta kakkoseksi.

– Tämä on ehdottomasti suurin voittoni. Oslo Grand Prix on Norjan suurin kilpailu, ja on elämys voittaa se. Stoletheshow on uskomattoman hieno kilpahevonen, jolla on hieno juoksutekniikka, Frode kertoi.

Alm Svartens Äreslöpin voittaja palkittiin 250 000 kruunulla. Suomenhevoset olivat nopeita lähtökiihdytyksessä. Iikka Nurmonen piti sisäradalta johtopaikan Stallonella. Tapio Perttusen Uljas Suomalainen lähti myös kovaa.

Gunnar Melanderin Månlykke A.M. eteni ykköseksi ja veti Bellfaksin kakkoseksi. Stallone oli hyvä kolmas ajalla 20,7a. Uljas Suomalainen kiri viidenneksi. Månlykken voittoaika oli 20,6a/1609m.

Sunnuntain nimilähdöt alkoivat suomalaisittain hienosti, Tapio Perttusen Unique Creation nappasi 70 000 kruunun kakkossijan stayerlähdössä. Magnus Teien Gundersen ajoi päättäväisesti Elegant Iman keulaan ja siitä voittoon. Unique Creation kiri terävästi, eikä voittokaan jäänyt kauaksi.