Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusimaa Korttelifutis huipentuu 10. syyskuuta pelattaviin finaaleihin – kaikki joukkueet palkitaan

Korttelifutiksen ensimmäinen kierros pelattiin 29. toukokuuta.

Jalkapallo

Tämän vuoden Korttelifutis huipentuu syysotteluilla Tolkkisten tekonurmella lauantaina 10.9. kello 10 alkaen. Korttelifutiksen ensimmäinen kierros pelattiin toukokuun lopussa, jolloin Kevätkummun HIFK ja Tolkis Rangers kiilasi turnauksen kärkeen. Tänä vuonna on 51. kerta, kun perinteikästä Korttelifutista pelataan. Turnauksen järjestelyistä vastaavat Tolkis Bollklubb (ToBK) ja sanomalehti Uusimaa.

Korttelifutista pelaavat 2012 ja myöhemmin syntyneet. Tulevat tähdet ovat 2014 syntyneitä tai nuorempia. Kentällä on kahdeksan kenttäpelaajaa ja maalivahti. Vaihdot suoritetaan lennosta, eli peliä ei keskeytetä vaihtojen ajaksi. Peleissä ei ole paitsioita, joten kentällä voi liikkua vapaasti. Korttelifutiksessa taistellaan pokaalista ja voitosta saa kaksi pistettä sekä tasapelistä yhden. Tolkkistentien kentälle saadaan merkattua kaksi kenttää. Tolkis Bollklubb vastaa nyt toista kertaa peräkkäin turnauksen järjestelyistä.

– Kevään Korttelifutisotteluihin osallistui peräti 175 pelaajaa 14 joukkueesta, ToBK:n Johnny Holmström kertoo.

Matalan kynnyksen liikuntatapahtumiin on huikea kysyntä myös Porvoossa.

– Tämä on selkeä osoitus siitä, että matalan kynnyksen liikuntatapahtumiin on huikea kysyntä myös Porvoossa.

Kevään ottelutulokset huomioidaan Korttelifutiksessa otteluohjelmaa laadittaessa. Kevään lohkovoittajiksi selviytyivät ensimmäisen kierroksen jälkeen Kevätkummun HIFK ja Tolkis Rangers. Tulevien tähtien -sarjassa ei kilpailla sijoituksista. Molempiin sarjoihin otetaan mukaan myös uusia joukkueita vaikka ei olisi osallistunutkaan ensimmäiselle kierrokselle. Korttelifutiksessa taistellaan pokaalista ja voitosta saa kaksi pistettä sekä tasapelistä yhden.

– Tulevien tähtien sarjassa joukkueita ei laiteta järjestykseen. Jokainen pelaa omien taitojensa mukaan ja osallistumisen riemusta, Holmström toteaa.

– Tulevan finaalin jälkeen kaikki joukkueet palkitaan.

Tulevan finaalin jälkeen kaikki joukkueet palkitaan.

– Uusimaa palkitsee jälleen jokaisen turnauspelaajan mitalilla.

– Ja tietenkin Korttelifutiksen mestarijoukkue pääse nostamaan taas näyttävää kiertopalkintoa.

Ilmoita osallistumisesta turnaukseen viimeistään 31.8. sähköpostiosoitteeseen tolkisbk@gmail,com. Jos tulee kysyttävää tai muuta vastaavaa, niin yhteyshenkilö on Johnny Holmström, jonka saa numerosta 040 4899 811 kiinni.