Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vastalause toi Interille ja vei Oululta kolme pistettä – joukkueet vaihtoivat sarjataulukossa paikkoja

Turkulaisen Interin tekemä vastalause 21. elokuuta pelatusta miesten jalkapalloliigan ottelusta AC Oulun pelikelvottomista pelaajista on hyväksytty, Palloliitto kertoi tiistaina kotisivuillaan.

Oululla ei ollut tarpeeksi Suomessa kasvatettuja pelaajia eli pelaajia, jotka ovat olleet vähintään kolmen vuoden ajan suomalaisessa seurassa ikävuosina 12–21. Määräyksessä ei oteta kantaa pelaajan kansallisuuteen tai tarkempaa ikään.

Oulu voitti ottelun alun perin maalein 1–0. Rangaistuksena on automaattinen 0–3-tappio, joka pudottaa hyvää kautta pelaavan oululaisryhmän seitsemänneksi ja pois ylempään jatkosarjaan oikeuttavilta paikoilta.

Inter nousee puolestaan Oulun paikalle viidenneksi, kun runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelukierrosta. Runkosarjan kuusi parasta etenee ylempään ja kuusi huonointa alempaan jatkosarjaan. AC Oulu voi valittaa päätöksestä seitsemän vuorokauden kuluessa.