Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

AC Oululla edessä eurokarsintapeli SJK:n vieraana – "Nyt pelaamme seuran isoimpia pelejä"

Sarjaohjelmaan merkityt pelit on pelattava, vaikka vettä vihmoisi ja panos puuttuisi. Kauden viimeistä otteluaan miesten jalkapalloliigassa pelannut Ilves haki AC Oulusta 2–0-vierasvoiton sunnuntaina.

AC Oulu aloitti pelin kakkosmiehistöllään, sillä joukkue pelaa jo keskiviikkona eurolopputurnauksen avauskierroksella SJK:n vieraana.

– Jos menemme päätyyn asti, kahteen viikkoon tulee neljä peliä. Siinä oikeasti tarvitaan koko rinkiä, joten oli tosi hyvä, että mahdollisimman moni pelaaja sai tuntumaa, katsomossa peliä seurannut tähtihyökkääjä Rasmus Karjalainen sanoi.

Kolmen liigavastustajan kellistäminen tietäisi paikkaa Konferenssiliigan karsintoihin.

– Nyt pelaamme seuran isoimpia pelejä. Olen nähnyt, kun seura kasvaa ja olen nähnyt, kun olemme olleet aika alhaalla. Olen tosi ylpeä siitä, miten seura on mennyt eteenpäin, kesäkuussa AC Ouluun palannut Karjalainen sanoi.

– Jos me haluamme kasvaa seurana, meidän pitää se europaikka jollain aikavälillä ottaa. Tuleeko se nyt, en tiedä, mutta sitä kohti lähdemme.