Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perungan Pojat otti tuplavoiton kahden panoksen ottelussa

Perungan Pojat otti keskiviikkona kauden neljännessä lentopallon miesten Mestaruusliigan ottelussaan ensimmäisen voittonsa, kun liiganousija Kyyjärven Kyky kaatui 3–0. Samalla PerPo eteni Suomen cupissa ensimmäiselle kierrokselle.

– Keskustelimme edellisen Hurmos-pelin jälkeen asiat joukkueen kesken läpi, ja nyt pelissä oli vapautunut fiilis sekä tehoja löytyi, sanoi 15 pistettä koonnut yleispelaaja Ville Järnvall.

Järnvall, 23, voitti viime kaudella mestaruuden VaLePassa, mutta rooli oli melko pieni. Hän pelasi myös VaLePan farmijoukkueessa Pälkäneen Luja-Lukossa kymmenisen ottelua.

– Olen viihtynyt Rovaniemellä todella hyvin, kun olen nyt pystynyt keskittymään lentopalloon täysipäiväisesti. Hyvä fiilis on nyt kaikilla avausvoitosta, korosti vain yhden hyökkäysvirheen tehnyt Järnvall.

Hakkuri Fredric Gustavsson teki 16 pistettä PerPolle, mutta hyökkäysvirheitäkin kertyi kahdeksan. Oskari Keskinen oli 13 pisteellä Kyyjärven tehokkain.