Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiikerit loisti jälleen keskihyökkäyksellään – "Kaikki lähtee treenisalilta"

Kokkolan Tiikerit ilahdutti keskiviikkona fanibussilaisiaan voittamalla Kyyjärven Kykyn vieraissa 3–0 lentopallon Mestaruusliigassa. Näin Mikko Keskisipilän valmentama joukkue kuittasi taannoisen 0–3-kotitappion liiganousijalle.

– Koronan takia ei fanibusseja ole vieraspeleihimme tullut pariin vuoteen. Oli mukava ilahduttaa heitä voitolla. Olisi pitänyt vain huomata ottaa selfie jokaisen kanssa, kommentoi Tiikereiden kapteeni Antti Leppälä.

Hakkuri Daniel Thiessen oli jälleen tehokkain 21 pisteellä, mutta toisen kerran peräkkäin keskipelaajat Leppälä ja Rami Rekomaa onnistuivat loistavasti.

Kumpikaan ei tehnyt yhtään hyökkäysvirhettä. Parhaana palkittu Leppälä teki 11 pistettä.

– Kaikki lähtee treenisalilta. Kun keskipeli toimii, niin käytetään sitä, Leppälä tiivisti.

Hyökkäämällä kaksikko kokosi 23 passista yhteensä 15 pistettä.

Kyky koki neljännen peräkkäisen tappion. Kokenut Aivars Petrusevics oli 12 pisteellä sen tehokkain.

PerPo nousi kotivoittoon

Perungan Pojat katkaisi kolmen ottelun pituisen tappioputken kaatamalla Rovaniemellä Savo Volleyn 3–0.

Passari Lassi Jäntti nousi pistemiesten ohella sankariksi, sillä Savo Volleyllä oli kolmannessa erässä kolme eräpalloa. PerPo sai ensimmäisen ottelupallonsa Jäntin ässäsyötöllä ja joukkue katkaisi ottelun siitä hetkeä myöhemmin.

– Tällä kertaa pelasimme todella hyvin ottelun lopun. Kolmannen erän lopun pisteputki ei ollut ainoamme ottelussa, myös toisessa erässä nousimme takaa erävoittoon. Mutta toki tuo 21–24-tilanteesta nousu maistui makeammalta, Jäntti sanoi.

Hakkuri Fredric Gustavsson oli totutusti tehokkain 20 pisteellä. Kreikkalainen Alvi Shurdhi teki 12 pistettä.

Kolmesta edellisestä ottelustaan kolme pistettä saaneen Savo Volleyn tehokkaimmat olivat 14 pistettä tehneet David Kisiel ja Andrus Raadik.

Hurrikaani-Loimaa kasvatti putkeaan

Hurrikaani-Loimaa otti vähintään yhden pisteen jo seitsemännen kerran peräkkäin, kun joukkue kukisti Vantaan Ducksin 3–2 kotisalissaan.

Hakkuri Kristers Dardzans oli tehokkain 27 pisteellä. Loimaalaisia ilahdutti myös vasta lokakuun puolivälissä joukkueeseen liittyneen 19-vuotiaan slovakialaisen yleispelaaja Adrian Petrufin 13 pistettä.

Myös keskipelaajat Miro Leinonen ja Atro Berg olivat tehokkaita 13 ja 12 pisteellä.

Joukkue on tällä kaudella jäänyt vain kerran ilman pisteitä, näin kävi 8. lokakuuta VaLePaa vastaan.

Ducksin tehokkain oli 21 pistettä tehnyt hakkuri Aleksander Rastamo. Kalle Kattelus teki 19 pistettä.