Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savo Volley kukisti TuTon Kuopion ilmaisottelussa

Timo Tolvasen valmentama Savo Volley kukisti sunnuntaina TuTo Volleyn 3–2 lentopallon miesten Mestaruusliigassa Kuopiossa. Savo Volley vei toisen kerran tällä kaudella ottelun Kuopio-halliin, ja nyt yleisölle tarjottiin ilmainen sisäänpääsy. Yleisömäärä nousikin hieman yli tuhanteen katsojaan.

Savo Volley johti avauserää 23–18, ja sillä oli neljä eräpalloakin, mutta lopulta TuTo Volley voitti erän. Savo voitti kaksi seuraavaa, mutta hävisi neljännen. Viidennessä se oli jälleen suvereeni.

– Avauserä oli kuin kausi pienoiskoossa. Erän loppu oli meiltä järkyttävää peliä. Jossain vaiheessa ottelua tapahtuu aina pelin mureneminen. Toisaalta viides erä oli todella hyvä, Tolvanen tiivisti.

Yleispelaaja Michael Michelau oli liigassa seitsemäntenä jatkavan Savo Volleyn tehokkain 25 pisteellä. Nuori hakkuri Veikka Lindqvist tuki 21 pisteellä. Antti Karttunen teki vieraille 19 pistettä.

– Nuoret pelasivat kauttaaltaan hyvin, ja se oli erityisen positiivista. Maanantaina lähdetään Romaniaan ja keskiviikkona pelataan Galatia vastaan. Takaisin tullaan perjantaina, ja lauantaina pelataan Kokkolassa, Tolvanen kuvasi joukkueen kiireviikkoa.