Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tehoton HPK menetti voiton päätöserässä JYPin vieraana.

JYPin 3–1-voiton takuumiehenä jääkiekon liigakierroksella oli maalivahti Veini Vehviläinen, joka nappasi 43 torjuntaa. Virkaveli Sami Rajaniemi torjui puolestaan 15 kertaa keskiviikon pelissä.

– Ihan hyvin tuli kuteja, mutta oli hauskaa pelata. Oli hienoa, miten saimme käännettyä pelin kolmannessa erässä. Lataus ei ollut oikein kunnossa, mutta mahtava juttu, että saatiin voitto kairattua, Vehviläinen summasi.

Hämeenlinnalaiset dominoivat kahta ensimmäistä erää, mutta palkintona oli vain Markus Nenosen ylivoimaosuma. Päätöserässä JYPin Reid Gardiner osui kahdesti ja Kyle Platzer onnekkaasti kerran. JYPin Jerry Turkulainen saalisti kaksi syöttöpistettä ja nousi pistepörssin kärkeen.

– Tulos harmittaa todella paljon. Työmäärä oli kunnossa, ja maalipaikkoja loimme paljon, mutta ei vaan mennyt sisään. Vastustajalla oli kova vuorisaarna toisella erätauolla, mikä kuului meidän koppiimme asti. Kaveri tuli rinnalle, meni ohi ja palkintona nolla pistettä, HPK-luotsi Jarno Pikkarainen sanoi.

– Kärjistetysti voi sanoa, että maalivahti pelasi kaksi erää ja joukkue sitten yhden. Saimme onneksi intensiteettiä ja kamppailuvoimaa lisää päätöserään. Tällä kertaa pomppi meille, JYPin käskyttäjä Jukka Rautakorpi totesi.