Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoolaislähtöinen jalkapalloilija Joona Toivio pelaa niin kauan, kuin tuntuu hyvältä

Toivion mukaan ikä tuo lisää töitä, mutta se ei vähennä pelaamisen motivaatiota.

Ravintola Kerhossa ei voinut välttyä jalkapallolta. Käänsi katseensa mihin tahansa, niin jossakin lymysi aina maajoukkuepelaaja tai -valmentaja. Markku Kanerva jutusteli pöydässä mukavia paikallaolijoiden kanssa, Joona Toivio nautti hyvällä ruokahalulla pizzaa ja Antti Niemi kirjoitti nimikirjoituksia pienille faneille.

Heidät kaikki oli tuonut paikalle punajuuri. Tai lähinnä siitä tehty juoma. Rebeet-punajuurijuoman alku oli, kun Huuhkajien entinen maajoukkuemaalivahti Antti Niemi ja ravitsemusasiantuntija Patrik Borg olivat tutustumassa FC Barcelonan toimintaan. Siellä joukkueen kokki keitteli ennen jokaista ottelua pelaajille punajuurigeelit.

Mukaan yritykseen on lähtenyt useampi Huuhkaja-tähti, kuten Teemu Pukki, Lukas Hradecký ja Toivio. Sipoolaislähtöinen Toivio kertoo käyttäneensä yhden kauden Rebeet-shotteja, ja vakuuttuneensa tuotteen tehosta.

– Sen jälkeen oli helppo lähteä mukaan, kun pyydettiin, hän kertoo.

Tuore HJK:n suomenmestari katselee tulevaan kauteen nälkäisenä. Hän kertoo, että päällimmäinen tavoite on uusia suomenmestaruus ja parantaa huikeasti mennyttä edellistä vuotta vielä piirun verran.

– Europelit ovat seuraava tavoite ja suuri unelma olisi päästä Mestarien liigaan. Sen tietää, että sinne pääsy on erittäin vaikeaa, mutta pitää unelmoida isosti.

Täysipäiväiseksi punajuurimehuyrittäjäksi ei Toivio siis ainakaan ihan vielä ole ryhtymässä, vaikka oman uran jatkoa onkin tullut mietittyä.

– Ikää kun on kohta 35 vuotta, niin totta kai sitä on miettinyt peliuran jatkoa. Mutta niin kauan haluan pelata, kun pelaaminen on mielekästä, se tuntuu hyvältä ja motivaatiota riittää.

– Sen tässä olen huomannut, että ikä ei tule yksin. Se tuo mukanaan extraduunia, sillä valmistavat harjoitteet ja sitä kautta työmäärä vain lisääntyy vuosi vuodelta, mies hymähtää.

– Sukupolven unelma tuli saavutettua, ja päivitetty versio voisi sitten olla sukupolven unelma 2.0, Kanerva naurahtaa.