Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuso Johansson liittyy Akilles Bandyn Bandyliigajoukkueeseen – konkari on hyvä lisä porvoolaisten kapeaan rosteriin

Akilles pelaa perjantaina runkosarjan viimeisen ottelunsa Kamppareita vastaan Mikkelissä.

Akilles Bandy on tehnyt loppukautta koskevan jatkosopimuksen kokeneen luottopelaaja, Juuso Johanssonin kanssa. Johansson on harjoitellut kesän ja syksyn työ- ja perhesyiden vuoksi itsenäisesti ja palo jatkaa uraa on ollut kova.

Työ- ja perheasioiden järjestelyt mahdollistavat paluun loppukaudeksi mukaan joukkueen riveihin. Johansson on valmis muutaman jääharjoituksen jälkeen kilpailemaan peliajasta Akilleksen keskikentällä.

– Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen ja halu auttaa joukkuetta loppupeleissä on kova.

Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen ja halu auttaa joukkuetta loppupeleissä on kova.

– Olen harjoitellut koko ajan itsenäisesti ja odotan innolla pääsyä isolle jäälle ja tositoimiin joukkueen kanssa, Johansson sanoo innoissaan.

Akilles Bandyn päävalmentaja Juha Laitinen on tyytyväinen Johanssonin liittymiseen joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi.

– Olemme pelanneet koko kauden hieman kapealla materiaalilla ja loukkaantumiset, työesteet sekä maajoukkuekomennukset ovat vaikeuttaneet harjoittelua ja luoneet haasteen parhaan kokoonpanon löytämiseen, Laitinen sanoo.

– Nyt Juuson tulo, lisää leveyttä ja uskon, että saamme erittäin kilpailukykyisen ryhmän jalkeille loppukauden tärkeisiin otteluihin.

– Myös joukkueen pelaajat ovat erittäin tyytyväisiä, että Juuso tulee mukaan vahvuuteemme.

– Juuson fyysinen vahvuus ja peräänantamattomuus tuo joukkueemme puolustuspelaamiseen lisää leveyttä ja muutaman jääharjoituksen jälkeen odotan hänen olevan valmiina loppukauden haasteisiin myös otteluissa, varsinkin kun hän on harjoitellut itsenäisesti koko ajan erittäin hyvin, Laitinen jatkaa.

Akilleksen kausi jatkuu yksinkertaisessa viiden joukkueen alemmassa loppusarjassa. Akilles lähtee jatkosarjaan kolme lähtöpistettä mukana. WP35:lla on kaksi, HIFK:lla yksi ja Botnialla sekä OLS:lla molemmilla nolla lähtöpistettä. Alemman jatkosarjan kaksi parasta jatkavat kauttaan pudotuspelien puolivälierissä kohdaten ylemmän jatkosarjan kolmosen tai nelosen. Jatkosarjan lopullista ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta se alkaa joka tapauksessa keskiviikkona 1.2.