Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Media: NBA:ssa jättisiirto – Dallas saa kiistellyn huipputakamiehen

NBA-koripalloliigan tähtipelaajiin lukeutuva takamies Kyrie Irving vaihtaa seuraa, kertoivat eri mediat Yhdysvalloissa. Yli 27 pisteen keskiarvolla tällä kaudella Brooklyn Netsin riveissä pelannut Irving siirtyy Dallas Mavericksiin, ja muun muassa ESPN:n lähteiden mukaan Nets saa vaihdossa Spencer Dinwiddien, Dorian Finney-Smithin ja kolme varausvuoroa tulevien vuosien NBA-draftiin.

Irvingiä on huhuiltu viime aikoina muun muassa Phoenix Sunsiin, Los Angeles Lakersiin ja Los Angeles Clippersiin sen jälkeen kun hän vaati siirtoa ennen torstaina umpeutuvan siirtojen takarajaa. Irvingin on kerrottu vaatineen siirtoa, koska hän ei hyväksynyt Netsin tarjoamaa jatkosopimusta.

Irvingin neljä kautta Brooklynissä ovat olleet kohujen värittämät. Viime kaudella hän oli sivussa kymmenistä peleistä kieltäydyttään koronarokotteesta, ja tällä kaudella hänet hyllytettiin kahdeksasta ottelusta hänen jaettuaan Twitterissä linkin antisemitistiseksi luonnehdittuun elokuvaan.