Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Topias Lepo odottaa tiukkaa taistoa Kirkkonummella lauantaina

Porvoolainen ammattinyrkkeilijä Topias Lepo, 28, odottaa innolla ensi lauantain 11.3. otteluaan Elite Boxingin avausillassa Kirkkonummella.

Porvoolainen ammattinyrkkeilijä Topias Lepo, 28, odottaa innolla lauantain 11.3. otteluaan Elite Boxingin avausillassa Kirkkonummella. Amatöörinä Suomen mestaruuden vuonna 2019 voittaneelle Lepolle ottelu paidattomana seitsemäs.

Vastaansa Lepo saa Moldovan amatöörimestari Evghenii Shabazovin, 42, jolla on paidattomana yksi voitokas ottelu. Kuusieräisen ottelun painorajaksi on sovittu 78 kiloa.

– Kaveri varmaankin koittaa prässätä ja hyökätä aktiivisesti. Vauhdikas matsi siitä varmasti tulee, vaikka eiköhän lyöntini vähintäänkin hillitsevät moldovalaisen menohaluja, Lepo uskoo.

Vauhdikas matsi siitä varmasti tulee, vaikka eiköhän lyöntini vähintäänkin hillitsevät moldovalaisen menohaluja.

– Ja hänen tappiosarakkeen numero vaihtuu nollasta ykköseen.

Viime vuonna vain kertaalleen kilpakehään päässyt Lepo on valmistautunut otteluun sparraamalla pääasiassa Kirkkonummella myös iskevien Keni Aliun, Anton Embulaevin ja Ilari Kujalan kanssa.

– Erinomainen treeniporukka meillä on. Olen kovassa iskussa ja on kyllä noi muutkin. Lepo hymyilee.

– Elite Boxingissä hienoa on, että matseja on luvassa säännöllisesti. Ei tarvi ihmetellä että mistäköhän repäisee seuraavan. Ilman matseja ei huipulle nousta, vaikka olisi kuinka hyvä.

Lepo odottaa myös kovaa kannustusta yleisön joukosta.

– Porvoosta on tulossa bussilastilinen porukkaa ja muualtakin paljon tuttuja. Yleisön kannustus sytyttää minut, niin eiköhän kehässä nähdä sitä parasta Topias Lepoa.

Borgå Boxingin Topias Lepo siirtyi uuteen ammattinyrkkeilytalliin – taustahenkilöissä häärää Borgå Boxingin päävalmentaja Miika Forsström

Paidaton Topias Lepo kukisti bulgarialaisen kaikin tuomariäänin